Τελευταια Νεα

24 Ιουν 2016

Euro 2016: Ουαλία - Βόρεια Ιρλανδία

Γεια και χαρα σε όλους! Ο δεύτερος γύρος του Euro ξεκινάει το Σάββατο με τρεις αναμετρήσεις. Δε μας άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις από άποψη  θεάματος ο πρώτος γύρος, αλλά σίγουρα είχαμε αρκετές εκπλήξεις που δίνουν ενδιαφέρον στα νοκ άουτ. Πάμε στο ψητό σιγά σιγά.


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!


Ουαλία εναντίον Βόρειας Ιρλανδίας το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι για τους 16 της διοργάνωσης. Δύο από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού Euro είναι αυτές οι δύο ομάδες και βάση εμφανίσεων δικαιότατα βρίσκονται εδώ. Η Ουαλία στον όμιλο με Αγγλία, Σλοβακία και Ρωσία πέρασε θριαμβευτικά πρώτη συγκεντρώνοντας έξι βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, μία ήττα, δείχνοντας μεγάλη όρεξη, έλλειψη φόβου και φοβερή ομαδικότητα, καθοδηγούμενη από τα μεγάλα της αστέρια Μπέιλ και Ράμσεϊ.


Από την άλλη μεριά η Βόρεια Ιρλανδία πέρασε με τις καλύτερες τρίτες από τον όμιλο με Γερμανία, Πολωνία και Ουκρανία, με απολογισμό δύο ήττες και μία νίκη. Δίκαιη πρόκριση σίγουρα αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μας θάμπωσαν με το ποδόσφαιρο τους οι ΒορειοΙρλανδοί και θεωρώ πως εάν η Ουκρανία δεν ήταν τόσο αναπάντεχα κακή δε θα είχαν περάσει τον όμιλο. Από την άμυνα ξεκινάνε όλα για τους ΒορειοΙρλανδούς και σιγουρα εκεί θα στηριχτούν και σήμερα.


Και φτάνουμε στο σημερινό παιχνίδι. Η Ουαλία σίγουρα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά το παιχνίδι δεν αναμένεται να είναι τόσο εύκολο όσο το θεωρούν μερικοί. Οι Ουαλοί για πρώτη φορά σε αυτό το τουρνουά θα πρέπει να φτιάξουν παιχνίδι και θα είναι αυτοί που επιτίθενται σε ένα ρόλο που σίγουρα δεν είναι το φόρτε τους. Από την άλλη μεριά η Βόρεια Ιρλανδία θα κάνει αυτό που κάνει πάντα,θα περιμένει στην άμυνα και θα κοιτάξει να κλέψει το ματς. Εν ολίγοις δύσκολα θα δούμε ένα ποιοτικό παιχνίδι με ρυθμό αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάντως βάση των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα και αναλογιζόμενοι τα ατου των δύο αντιπάλων η Ουαλία δείχνει ανώτερη ομάδα και περιμένω εύκολα ή δύσκολα να πάρει την ιστορική πρόκριση.


Ανάλυση για όλα τα παιχνίδια του Euro μπορείτε να δείτε κατευθείαν στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ



Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
537.Ουαλία  - Βόρεια Ιρλανδία 1@2.02






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.