Τελευταια Νεα

22 Ιουν 2016

Euro 2016: Σουηδία - Βέλγιο



Καλησπέρα φίλες και φίλοι η τελευταία αγωνιστική για την φάση των ομίλων του φετινού euro  ξεκίνησε με τα πρώτα εισιτήρια ήδη να έχουν δοθεί και τώρα θα ασχοληθούμε με τον 5ο όμιλο που τα πράγματα είναι σχεδόν ξεκάθαρα.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Σουηδία - Βέλγιο με τους Σκανδιναβούς να είναι με την πλάτη στο τοίχο. Μόνο με νίκη μπορεί να διεκδικήσει τη πρόκριση είτε από τη 2η είτε από την 3η θέση ανάλογα με την έκβαση του αλλού παιχνιδιού. Η παρέα του Ζλαταν έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής παρουσιάζοντας ένα σύνολο αδούλευτο και χωρίς πρωτοβουλίες. Ακόμα ουσιαστικά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει αφού και στο πρώτο παιχνίδι με αυτογκόλ ισοφάρισαν τους Ιρλανδούς με τον Χαμρεν ακόμα να ψάχνει πως να συνδυάσει τους πολλούς και διάφορους συνδυασμούς παιχτών που διαθέτει. Μπέργκ και Λεβίκι αναμένονται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα ώστε να δώσουν μια πιο επιθετική πνοή στο παιχνίδι της Σουηδίας.

Οι Βέλγοι από την άλλη μεριά ήρθαν ως φαβορί για την κορυφή του ομίλου και μετά την ψυχρολουσία της πρεμιέρας φέρονται να βρήκαν τα πατήματα τους νικώντας εύκολα με   3-0 τους Ιρλανδούς και πλέον έστω και με ισοπαλία κατακτούν την 2η θέση του ομίλου που οδηγεί απευθείας στην φάση  των 16. Ο Βίλμοτς με τις αλλαγές που έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι είδε την ομάδα του επιθετικά να λειτουργεί καλύτερα και είναι πολύ πιθανό να κρατήσει και σε αυτό το παιχνίδι την ίδια λογική αφού γνωρίζει πως για να μην βρεθεί στην 3η ή και στην 4η θέση θα πρέπει να πάει για τη νίκη ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεως αφού η Σουηδία μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι όσο άσχημα και αν έχει παρουσιαστεί ως τώρα στη διοργάνωση.

Πρόταση μας για αυτό το παιχνίδι θα είναι το χ ημίχρονο αφού η μεν Σουηδία δεν αναμένεται να δώσει πολλούς χώρους με το δε Βέλγιο να βολεύεται με τον βαθμό της ισοπαλίας και επομένως δε θα ρισκάρει από νωρίς να καθαρίσει την πρόκριση.

Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
535.Σουηδία - ΒέλγιοΧ ημίχρονο@1.95
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.