Τελευταια Νεα

21 Ιουν 2016

Euro 2016: Ισλανδία - Αυστρία

Ματς  ζωής και θανάτου αυτό ανάμεσα στη Ισλανδία και Αυστρία μιας και για να περάσει κάποια από τις δύο ομάδες στην επόμενη φάση χρειάζεται μόνο νίκη και αυτό γιατί από ότι φαίνεται  μέχρι τώρα ομάδα που θα τερματίσει με 3βαθμούς στη τρίτη θέση δεν περνάει στη επόμενη φάση. Υπάρχει όμως και ένα τρελό σενάριο που θέλει να χάνει η Πορτογαλία και να φέρνει Χ η Ισλανδία, τότε οι Ισλανδοί περνάνε στην επόμενη φάση έχοντας βαθμούς αλλά ως δεύτεροι.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

// Ανάλυση για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού στο ποδόσφαιρο θα βρείτε εδώ.

Εντυπωσιαστήκαμε μπορούμε να πούμε σε αυτό το Εύρο από τους Ισλανδούς μιας και απέσπασαν ισοπαλία απο το φαβορί του ομίλου Πορτογαλία και δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την παρθενική τους νίκη για μόλις λίγα λεπτά πριν τέλος μιας και δέχτηκαν την ισοφάριση από τους Ουκρανούς. Και σε αυτό το ματς θα προσέξουν κατά κύριο λόγο την άμυνα τους αλλά μιας και θα θέλουν την νίκη-γιατί μοιάζει λίγο απίθανο να χάσουν οι Πορτογάλοι από τους Ούγγρους-θα αναγκαστούν να ανοιχτούν  με σκοπό να πετύχουν γκολ.


Από την άλλη πλευρά οι Αυστριακοί μας απογοήτευσαν από τις εμφανίσεις τους αφού τους περιμέναμε πολύ ανώτερους τουλάχιστον επιθετικά και όχι να μην έχουν καν σκοράρει ακόμα .Βέβαια στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό όπως λέμε όποτε στο συγκεκριμένο παιχνίδι τους περιμένουν αν μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι από την πρώτη κιόλας στιγμή μιας και θα θέλουν μόνο την νίκη.


Από όλα τα παραπάνω προκύπτει μια πολιορκία των Αυστριακών τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο μιας και θα θέλουν το γκολ νωρίς για να τους φύγει το άνχως. Θα εμπιστευτώ και ας είναι το τελευταίο τους παιχνίδι για μία ακόμη φόρα τους Αυστριακούς και θα πάω με την ποιότητα τους..


Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
532.Ισλανδία - Αυστρία2@2.12




Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.