Τελευταια Νεα

25 Ιουν 2016

Euro 2016: Κροατία - Πορτογαλία

Ένα πολλά υποσχόμενο ματς ξεκινάει  στις 10:00 μμ στο Μπολέρ-Ντελελίς με την Κροατία εναντίον της Πορτογαλίας.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

// Ανάλυση για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού στο ποδόσφαιρο θα βρείτε εδώ.


Με ανεβασμένο το ηθικό μετά από μια εντυπωσιακή νίκη έναντι των ισπανών προέρχεται η Κροατία η οποία  τερματίζει αήττητη με πρώτη θέση στον όμιλο έχοντας στο ιστορικό της δύο νίκες και μια ισοπαλία. Με τη σταθερή άμυνα της και το δυνατό κέντρο της δεν έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Ο ηγέτης της ομάδας Λούκα Μόντριτς καθώς και ο επιθετικός Μάριο Μάντζουκιτς αναρρώσαν από τον τραυματισμό τους και είναι πλέον σε θέση να χρησιμοποιηθούν από τον Τσάτσιτς. 

Η Πορτογαλία αν και γεμάτη έμπειρους παίκτες και παρά το ότι είναι μια ανώτατη ποιοτικά ομάδα απογοήτευσε λιγάκι το κοινό της ως προς τα αποτελέσματα της. Με τρεις συνολικά ισοπαλίες και καμία νίκη στο ενεργητικό της θα λέγαμε πως ήρθε η ώρα να επανορθώσει αλλά και να καθησυχάσει όσους την εμπιστεύτηκαν και την πίστεψαν. Με τον ηγέτη της Ρονάλντο να βρίσκει δίχτυα και να σπάει την κατάρα των δύο πρώτων παιχνιδιών αλλά και χωρίς απουσίες η ομάδα του Σάντος δείχνει έτοιμη για το μεγάλο βήμα.

Από τα παραπάνω το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι πως θα δούμε ένα παιχνίδι  κεντροεπιθετικό μιας και οι δύο ομάδες αρέσκονται στην κατοχή και με τους πάντα επικίνδυνους αλλά και ταλαντούχους επιθετικούς θα ψάξουν το γκολ. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά προς τα πού θα κάτσει η μπίλια αλλά δεν ξεφεύγει το παιχνίδι από τα 2-3 γκολ..

Fun bet:
Anytime σκόρερ Νάνι σε απόδοση 4.60
Πρόκριση Πορτογαλίας σε απόδοση 2.08
Ακριβές σκορ 1-1 σε απόδοση 5.80
Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Κροατία σε απόδοση 2.08


**Όλες οι παραπάνω αποδόσεις είναι από Stoiximan


Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Εύρος γκολStoiximan
538.Κροατία - Πορτογαλία2-3 @2.02




Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.