Τελευταια Νεα

22 Ιουν 2016

Euro 2016: Ουγγαρία - Ποτογαλία

Όλα για όλα τα παίζουν οι Πορτογάλοι μιας και μόνο η νίκη θα τους πάει στην επόμενη φάση σε αντίθεση με τους Ούγγρους οι οποίοι και να χάσουν είναι σχεδόν περασμένοι.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

// Ανάλυση για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού στο ποδόσφαιρο θα βρείτε εδώ.

Η γκαντεμιά δεν έχει όριο στους Πορτογάλους και αυτό γιατί ενώ είναι η καλύτερη ομάδα του Εύρο σε τελικές προσπάθειες έχει βάλει μόνο ένα γκολ ,έχει πάρει δύο ισοπαλίες και σαν μην έφταναν οι τελικές ομαδικές αλλά και ατομικές προσπάθειες για γκολ χάνει και πέναλτι το αστέρι της ομάδας Ρονάλντο. Σαφώς και έχουν την ποιότητα να κερδίσουν αλλά ένα παινέδι είναι πάντα ένα παιχνίδι και μιας και εδώ που φτάσαμε δεν χωράνε απώλειες βαθμών της ομάδας του Σαντος ένα γκολ νωρίς θα είναι αυτό που θα επιδιώξουν για να είναι πιο χαλαροί στην συνέχεια του παιχνιδιού

Στη αντίπερα όχθη οι Ούγγροι με την νίκη επί των Αυστριακών αλλά και την ισοπαλία με τους Ισλανδούς του θεωρούμε ειδή πως είναι στη επόμενη φάση. Θα κατέβουν για να μην χάσουν αλλά δεν θα σκιστούν κιόλας όπως δείχνει και ο προπονητής τους που ενδεχομένος να προχωρήσει σε ένα μικρό ροτέσιον.


Με όλα τα παραπάνω δεν τίθενται αμφιβολία πως ο νικητής του παιχνιδιού θα είναι οι Πορτογάλο αλλά μιας και το 1.45 φαίνεται μικρό θα πάρω την νίκη τους από ημίχρονο.


Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
533.Ουγγαρία - Πορτογαλία2/2@2.15




Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.