Τελευταια Νεα

17 Ιουν 2016

Euro 2016: Βέλγιο - Ιρλανδία



Η δεύτερη αγωνιστική για το φετινό euro συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και όλες οι ομάδες βασίζονται στην άμυνα για να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν ώστε να πάρουν την πρόκριση για την φάση των 16.


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Συνεχίζουμε με τον 5ο όμιλο και το παιχνίδι Βέλγιο - Ιρλανδία όπου το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Οι Βέλγοι ήταν το φαβορί για την πρόκριση αλλά μετά την πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στην Ιταλία που μάλιστα συνοδεύτηκε και με ήττα βλέπουν τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα και έτσι θα κατέβουν στο γήπεδο με στόχο μόνο τη νίκη. Η συνεχής κίνηση και η ασφυκτική πίεση των Ιταλών αποπροσανατόλισε την ομάδα του Βίλμοτς αλλά της έδωσε και ένα γερό χαστούκι εν όψει της συνέχειας. Αλλαγές δεν αναμένονται σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας αν και η πολυπληθής άμυνα των Ιρλανδών αναμένεται να στηθεί πολύ πίσω ώστε να περιορίσει το ψηλό παιχνίδι  των Βέλγων αναγκάζοντας τους να ψαχτούν σε ατομικές ενέργειες κάτι που δεν τους βγήκε στην πρεμιέρα.
Οι Ιρλανδοί από την άλλη μεριά απέδειξαν πως δεν ήρθαν μονό για τη συμμετοχή. Θεωρούταν και ίσως όχι άδικα η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και φαβορί για την 4η θέση αλλά ο Ο Νιλ και οι παίχτες του απέδειξαν πως η μαχητικότητα και το πάθος μπορούν να σταθούν απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Μονό αδικημένοι μπορούν να νιώθουν από την πρεμιέρα αφού ήταν αντικειμενικά καλύτεροι και ισοφαρίστηκαν από μια άτυχη στιγμή. Απέναντι σε μια σαφώς καλύτερη, γρηγορότερη και πιο επικίνδυνη ομάδα θα αναγκαστούν να δώσουν ακόμα περισσότερο χώρο περιορίζοντας τις πιθανότητες τους να βρουν σκορ. Αλλαγές δεν αναμένονται αφού συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει και οι Ιρλανδοί θα στηριχτούν στη ομογένεια ώστε να κάνουν ακόμα μια έκπληξη.

Πρόταση μας για το σημερινό παιχνίδι θα είναι η επικράτηση των τυπικά γηπεδούχων εύκολα η δύσκολα αφού κάποια στιγμή η ανωτερότητα τους θα φανεί με τους δε φιλοξενούμενους να μην αφήνουν το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Euro, μπορείτε να δείτε κατευθείαν στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ.

Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
521.Βέλγιο - Ιρλανδία1 και Under 3,5@2.30
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.