Τελευταια Νεα

15 Ιουν 2016

Euro 2016: Γαλλία - Αλβανία

Γεια σας φίλες και φίλοι! Έτσι και έτσι στοιχηματικά κύλησε η πρώτη αγωνιστική, αλλά όσο κλισέ και να είναι, οι πρώτες αγωνιστικές κρύβουν παγίδες. Πάμε παρακάτω με στόχο βέβαια περισσότερα ταμεία.


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Γαλλία εναντίον Αλβανίας το παιχνίδι μας. Οι Γάλλοι περίμενα να επικρατήσουν πιο εύκολα των Ρουμάνων, αλλά λίγο η αστοχία, λίγο το άγχος το οποίο μεγάλωσε μετά την ισοφάριση, λίγο η μειωμένη απόδοση μερικών παιχτών, έφεραν μεν τη νίκη αλλά δύσκολα. Σίγουρα οι Γάλλοι παραμένουν το μεγάλο φαβορί του ομίλου και σήμερα αναμένω να είναι αισθητά καλύτεροι, αφού πήραν τη κρυάδα της πρεμιέρας.


Από την άλλη μεριά η Αλβανία το πάλεψε είναι η αλήθεια απέναντι στην Ελβετία, αλλά η ανόητη κόκκινη κάρτα τους στοίχησε. Ακόμα ένα παιχνίδι το οποίο πάλεψαν παρά πολύ, παρόλο που είχαν για μεγάλο διάστημα αριθμητικό μειονέκτημα. Είχαν και την ευκαιρία να κλέψουν το βαθμό, αλλά η έλλειψη ποιότητας, όπως είχα αναφέρει και τη προηγούμενη φορά, τους κόστισε. 


Και ερχόμαστε στο σημερινό παιχνίδι. Η Γαλλία πλέον ξέρει τι αντιμετωπίζει. Απέναντι στην άψογα τακτικά Ρουμανία δυσκολεύτηκε παρά πολύ, αλλά η ατομική ποιότητα μερικών μονάδων μέτρησε. Σήμερα αναμένω να ειναι πιο έτοιμη και σίγουρα καλύτερη από τη πρεμιέρα. Η Αλβανία σίγουρα έχει τη μαχητικότητα που τη χαρακτηρίζει και εκεί θα το πάει και αυτό το ματς. Πολύ τρέξιμο και αρκετό ξύλο αναμένεται για να περιορίσει τη κατά πολύ καλύτερη Γαλλία. Βέβαια όταν δε μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα από την ανισόρροπη Ελβετια δε ξέρω κατά πόσο έχεις ελπίδες με τους φοβερούς Γάλλους. Για γέλια φυσικά ο άσσος δεν το συζητάμε οπότε δε συμφέρει να πάμε συνδυαστικά. Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ λοιπόν, αφού δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ από αυτά τα πλαίσια. 

Δείτε όλες τις αναλύσεις για το Euro κατευθείαν από τον Stoiximatakias24.gr εδώ.



Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
514.Γαλλία - Αλβανία 2-3 γκολ@2.02






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.