Τελευταια Νεα

14 Ιουν 2016

Euro 2016: Πορτογαλία - Ισλανδία


Η βραδιά του έκτου ομίλου συνεχίζεται με την Πορτογαλία να συναντά την Ισλανδία στο στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ για ένα πολυαναμενόμενο παιχνίδι. 

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!


Οι Πορτογάλοι του Σάντος διψάνε για μια διάκριση καθώς έχουν φτάσει αρκετές φορές στην πηγή χωρίς να πιουν νερό. 

Ο Σάντος έχει ένα πολύ δυναμικό ρόστερ με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος κυνηγάει το τρόπαιο και σαν προσωπικό ρεκόρ μιας και ένας διεθνής τίτλος είναι η μόνη διάκριση που του λείπει. Το δίλημμα είναι στα άκρα της άμυνας αν θα κρατήσει το δίδυμο Βιερίνια-Γκερέιρο η αν θα προτιμηθεί το  αντίστοιχο Σοάρες-Ελισέου. 

Η Ισλανδία από την άλλη έκανε την μεγάλη έκπληξη στα προκριματικά του ομίλου της και τερμάτισε δεύτερη νικώντας άλλα μεγαλύτερα ονόματα.  Είναι η πρώτη της φορά σε διεθνή διοργάνωση και κουβαλάει μαζί της πολύ ενθουσιασμό αλλά και απειρία. Στα προκριματικά θαυμάσαμε την ταχύτητα στη επίθεση της και το παιχνίδι που κάνει από τα άκρα αλλά έχει ακόμα να επιλύσει κάποια θέματα με την άμυνα της. 

Γενικά περιμένουμε να δούμε ένα καλό και γρήγορο επιθετικά παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες αναζητούν την νίκη αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την ποιότητα και εμπειρία της Πορτογαλίας που υπερτερεί έναντι της Ισλανδίας και θα φτάσει στον ποθητό άσο.  

Σαν ειδικο στοίχημα αξίζει το anytime του Ρονάλντο το οποίο πληρώνει στον 2πλασιασμό.



// Δείτε όλες τις αναλύσεις και τα προγνωστικά απεθυείας από το blog του Stoiximatakias24.gr.

Συνοπτικά:


ΚΩΔ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό) Stoiximan
-. Πορτογαλία - Ισλανδία 1 @1.56





Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.