Τελευταια Νεα

10 Ιουν 2016

Euro 2016: Γαλλία - Ρουμανία

Γειά και χαρά σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους! Η μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε και σήμερα ξεκινάει επιτέλους το Euro. Φυσικά το Stoiximatakias24, είναι πιστό στα ραντεβού του, οπότε πάμε κατευθείαν στο ψητό.


// Ανάλυση για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού στο ποδόσφαιρο θα βρείτε εδώ.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Το παιχνίδι που ανοίγει το τουρνουά είναι φυσικά αυτό της διοργανώτριας Γαλλίας με αντίπαλο τη Ρουμανία. Οι Γάλλοι προκρίθηκαν στη τελική φάση, όντας οι διοργανωτές φυσικά. Παρόλα αυτά διαθέτουν ενα άκρως ποιοτικό και πλήρες σύνολο το οποίο είναι ικανό να πετάξει τη ρετσινιά, που θέλει τη διοργανώτρια χώρα να μη κερδίζει το τουρνουά(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Οι Γάλλοι μπαίνουν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί και από ότι έχουμε δει από αυτούς μέχρι στιγμής, δείχνουν να επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά. Διαθέτουν από τις καλύτερες μεσοεπιθετικές γραμμές, με την άμυνα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, μετά και τις ανακατατάξεις με τους τραυματισμούς. 


Από την άλλη μεριά οι Ρουμάνοι δίνουν το παρόν στη τελική φάση της διοργάνωσης και σίγουρα αισθάνονται ήδη επιτυχημένοι. Πέρασαν δεύτεροι στον όμιλο που ήταν και η εθνικής μας και όντας η μόνη αήττητη ομάδα στον όμιλο, έδειξε πως έχει όλα τα φόντα για μία αξιοπρεπή πορεία στη τελική φάση. Μεγάλο της όπλο είναι η αμυντική της λειτουργία φυσικά, με μερικούς παίχτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο για χρόνια. Επιθετικά τα πάει καλά τηρουμένων των αναλογιών, αλλά δείχνει πως υστερεί λίγο ποιοτικά σε σύγκριση με τις ομάδες που θα βρει σε αυτή τη τελική φάση. 


Και ερχόμαστε στο σημερινό παιχνίδι. Οι Γάλλοι είναι σίγουρα το φαβορί, όχι μόνο λόγω ποιότητας, αλλά και λόγω έδρας που σίγουρα θα παίξει το ρόλο του. Οι Ρουμάνοι ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και δεν αναμένεται να αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού. Με πολύ σφιχτή άμυνα θα κοιτάξει να περιορίσει τα αστέρια της Γαλλίας και από κει και πέρα ότι καλύτερο πάρει. Βέβαια η Γαλλία έδειξε πως δύσκολα αντιμετωπίζεται, αφού διαθέτει πολυφωνία επιθετικά, ενω θεωρώ δύσκολο να αντιμετωπίσει αμυντικά πρόβλημα απέναντι στους μέτριους επιθετικά Ρουμάνους. Λιγο η ώθηση του κόσμου, λίγο ή διάφορα ποιότητας, περιμένω τη Γαλλία να κάνει το αναμενόμενο και να καθαρίσει το εναρκτήριο παιχνίδι. Φυσικά και δε λέει κάτι ο άσσος, αλλά με ένα χάντικαπ στη Γαλλία στο -1 είμαστε σε πολύ καλά πλαίσια


// Δείτε όλες τις προτάσεις της στήλης απευθείας στο blog του stoiximatakias24.gr!




Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
500.Γαλλία - Ρουμανία Γαλλία -1@1.97






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.