Τελευταια Νεα

26 Ιουν 2016

Copa America: Τελικός


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, η μεγάλη στιγμή έφτασε. Μερικές ώρες μας χωρίζουν πλέον από τον μεγάλο τελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα σε Αργεντινή και Χιλή. 

// Δείτε όλες τις αναλύσεις για το Euro 2016 από το Stoiximatakias24.gr εδώ.

Μετά από αρκετές εκπλήξεις όπως οι αποκλεισμοί της Βραζιλίας και της Ουρουγουάης στη φάση των ομίλων. Όπως επίσης την πρωτιά του Περού σε όμιλο με Βραζιλία και Ισημερινό, αλλά και τα 7 της Χιλής στο Μεξικό που σταμάτησε την πορεία του στα προημιτελικά. Το επετειακό Κόπα Αμέρικα για τα 100 χρόνια από την έναρξη του θεσμού φτάνει στο τέλος του. Τον τίτλο θα διεκδικηθεί ανάμεσα σε Αργεντινή και Χιλή. 


Η Αλμπισελέστε έρχεται 2η σε τρόπαια πίσω από την Ουρουγουάη και σε περίπτωση που καταφέρει να το σηκώσει φέτος θα την ισοφαρίσει στα 15. Τελευταία φορά που «γεύτικε» την κατάκτηση ήταν το μακρινό 1993. Έκτοτε μετράει 3 χαμένους τελικούς το 2004 και το 2007 που το σήκωσε η Βραζιλία, αλλά και πέρσι που νίκησε η Χιλή στα πέναλτι. Συνηθισμένη όμως μιας και έχει τύχει φιναλίστ ακόμα 10 φορές κόντρα στην Ουρουγουάη. Στο φετινό Κόπα Αμέρικα έδειξε πίστη για κατάκτηση από την 1η κιόλας αγωνιστική κόντρα στην Χιλή παίρνοντας προβάδισμα με 2-0 λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης (51' ΝτιΜαρια,59' Μπανεγκα). Στον 2ο αγώνα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα κόντρα στον Παναμά, ένα γκολ του Οταμέντι στο 7', τρία του Μέσι (68',78',87') που μπήκε αλλαγή στο 61 και το «κερασάκι στην τούρτα» από τον Αγκουέρο στο 90' διαμόρφωσαν το τελικό 5-0. Ενώ τελείωσαν τον όμιλο με ένα εύκολο 3-0 επί τις Βολιβίας από το 32' που κλείδωσε την νίκη ο Κουέστα, τα άλλα δύο γκολ Λαβέτσι (15') και Λαμέλα (13'). Στα νοκ-άουτ «καθάρισαν» εύκολα με 4-1 την Βενεζουέλα στον προημιτελικό και με 4-0 τις ΗΠΑ στον ημιτελικό. 


Οι Χιλιανοί έχουν καταφέρει να τερματίσουν 10 φoρές στην 4η θέση της διοργάνωσης, 5 φορές τερμάτισαν 3οι και 4 φορές ήταν φιναλίστ χάνοντας το τρόπαιο από Αργεντινή, Παραγουάη και Ουρουγουάη (2 φορές). Η μοναδική φορά που το κατέκτησαν ήταν πέρσι όταν και στείλανε το ματς στα πέναλτι και ευστόχησαν σε 4 ,έναντι 1 των Αργεντινών. Στα τωρινά, δεν ξεκίνησαν καλά στον όμιλο που ηττήθηκαν εύκολα από την Αργεντινή και στην συνέχεια τα βρήκαν σκούρα και νίκησαν την Βολίβια με πέναλτι στο 100' ,σε έναν αγώνα που τα είχε όλα. Τελευταία αγωνιστική τους έφτανε η ισοπαλία κόντρα στον Παναμά αλλά δεν μείναν μόνο εκεί, αντίθετα βρήκαν χώρους και ξέσπασαν νικώντας τον με 4-2. Στα νοκ-αουτ η διασταύρωση τους έφερε κόντρα στο Μεξικό, ένα δυνατό και μαχητικό Μεξικό με όλους να περιμένουν το Μεξικό να περνάει, αν όχι στην κανονική διάρκεια, έστω στην παράταση. Το πρώτο μπαμ, 7 γκολ από τους Χιλιανούς με όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να μένουμε έκπληκτοι με τα 5 γκολ στο 2ο ημίχρονο. Στην συνέχεια βρέθηκε στο δρόμο της άλλη μια καλή ομάδα, η Κολομβία, την οποία απέκλεισε εύκολα με 0-2 και έτσι διεκδικεί απόψε την BackToBack κατάκτηση.


Η παρέα του Μέσι έχει δείξει πως το θέλει πολύ αυτό το τρόπαιο και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή Αργεντινή, η Χίλη από την άλλη δεν ξεκίνησε καλά μεν, αλλά φόρτσαρε απότομα και δεν αποκλείω τίποτα πια. Μια μόλις φορά έχει πάρει ματς η Χιλή κόντρα στην Αργεντινή σε 100 χρόνια ιστορίας. Τα τελευταία χρόνια σε κρίσιμους αγώνες παίζουν προσεκτικά και οι 2, που έχει ως αποτέλεσμα να μην πετυχαίνουν αρκετά τέρματα και γι' αυτό θα τιμήσουμε το Under 2,5 στο 1,70 της Mybet


Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε, και ραντεβού ξανά σε 3 χρόνια στα γήπεδα της Βραζιλίας....



Συνοπτικά:
ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Mybet
.Αργεντινή - ΧιλήUnder 2.5
@1.70

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.