Τελευταια Νεα

24 Ιουν 2016

Άκαρπη η ΓΣ της ΑΕΜ

Άκαρπη όπως αλώστε και αναμενόταν ήταν η χθεσινή συνάντηση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την ΑΕ Μεσολογγίου.
Τα άτομα που παραβρέθηκαν στην συνάντηση δεν ξεπερνούσαν ούτε τα δάχτυλα του ενός χεριού, όπως και μόνοι σας καταλαβαίνεται τα λόγια είναι περιττά..
Από τα δυο μέλη της σημερινής διοίκησης που παραβρέθηκαν, ενημερωθήκαμε ότι τις επόμενες ώρες θα βγει ακόμα μια ανακοίνωση που θα ενημερώνει για ακόμα μια απέλπιδα προσπάθεια που θα γίνει πιθανότατα στις 4/7 ώστε να προσπαθήσουν στην συγκρότηση νέας διοίκησης.
Δυστυχώς για ένα ιστορικό σωμάτιο όπως αυτό της ΑΕ Μεσολογγίου για ακόμα μια χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μιας εντελώς απαξιωτικής  κατάστασης που βιώνει ο σύλλογος.
Ήδη από την σημερινή διοίκηση έχουν εκφράσει την επιθυμία να μην συνεχίσουν δυο εκ των ανθρώπων που συνέδραμαν οικουμενικά την χρονιά που μας πέρασε, ενώ σε αυτό το δρόμο φαίνεται να βαδίζει με γοργά βήματα ακόμα ένα μέλος.
Ενδεικτικά είναι τα λόγια ενός εκ των ανθρώπων που έτρεξαν τα θέματα της ομαδας την φετινή χρονιά: « Η ΑΕΜ δεν είναι κανενός, όποιος θέλει ας έρθει να αναλάβει τις ευθύνες της ομάδας, όλοι αυτοί που ασκούν κριτική όλα αυτά τα χρονιά χωρίς να προσφέρουν τίποτα στο σύλλογο και ως μόνο στόχο κάθε αγωνιστική έχουν πως θα μπουν τσάμπα στο γήπεδο, ας βγουν επιτέλους από τα λαγούμια τους και να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα. ΑΕΜΑΡΕΣ στα λόγια είμαστε πάρα πολύ, στις πράξεις όμως πολύ λίγοι».
ΕπιμέλειαΜιχάλης Δημητρίου
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.