Τελευταια Νεα

23 Ιουν 2016

Ματς για γκολ το Κοριτίμπα-Ιντερνασιονάλ

Μετά από δύο εβδομάδες ασταμάτητης ποδοσφαιρικής δράσης, ακολουθούν δύο μέρες... αποτιξίνωσης, προτού ξεκινήσει η φάση των "16". 

Μικρό είναι το πρόγραμμα σήμερα, ελάχιστα είναι τα παιχνίδια που έχουν πραγματικά ενδιαφέρον. Ακόμα μία εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας ολοκλήρώνεται με τρεις αναμετρήσεις. Η Γκρέμιο έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση με την Βιτόρια Μπαΐα, όμως το γεγονός ότι έχει αρκετές απουσίες, σε συνδυασμό με το ότι είναι πολύ χαμηλή η νίκη της, δημιουργεί "περίεργες" σκέψεις. Το πιο δύσκολο έργο το έχει ξεκάθαρα η Ιντερνασιονάλ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοριτίμπα και θέλει τη νίκη για να πατήσει ξανά κορυφή΄, ενώ πρόκειται για ομάδες που έχουν καλό επιθετικό ρυθμό. Η Σάο Πάολο θέλει να συνεχίσει με νίκη για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις και υποδέχεται απόψε τη Σπορτ Ρεσίφε. Διαβάστε εδώ όλα τα νέα και τα προγνωστικά από τα τρία παιχνίδια της Α' Βραζιλίας.


Από εκεί και πέρα, υπάρχει ακόμα μία αναμέτρηση στο σημερινό πρόγραμμα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας η Χάλμσταντ υποδέχεται την Βάρναμο και θέλει άμεσα τη νίκη. Δείτε εδώ τα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων και την εκτίμηση της αναμέτρησης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.