Τελευταια Νεα

9 Ιουν 2016

Η φιέστα του Παναιτωλικού με την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών

Στα πλαίσια του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου και με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ η ομάδα μπάσκετ του Παναιτωλικού φιλοξένησε την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε φιέστα για την ομάδα του Θανάση Παπαθανασόπουλου και τεστ για την Εθνική μας ενόψει της συμμετοχής της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί από τις 24 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Εθνική μας ομάδα κέρδισε με σκορ 53 - 34, με τα πάντα να κρίνονται ουσιαστικά στο τρίτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου έκανε ένα επιμέρους 18 - 3.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Παναιτωλικός παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον εκπρόσωπο της Εθνικής Διονύση Γαζή, βράβευσε το Γιάννη Τασιούλη και το Χρήστο Τασιούλη, ενώ η ομάδα σήκωσε και το Κύπελλο του πρωταθλητή. Από την πλευρά της Εθνικής ομάδας ο Διονύσης Γαζής έδωσε αναμνηστικό μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες και δύο ακόμα φανέλες.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού ευχαρίστησε την Εθνική και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό, ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Μαυρομάτης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική και αναφέρθηκε στους παίκτες του Παναιτωλικού μετά τη βράβευση που έκανε στο Γιάννη Τασιούλη, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης επίσης ευχήθηκε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας και ο εκπρόσωπος της Εθνικής Διονύσης Γαζής ευχαρίστησε τον Παναιτωλικό και κάλεσε τον κόσμο να γνωρίσει και να στηρίξει την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών που έχει αρκετές επιτυχίες.

Δεκάλεπτα: 10 - 13, 12 - 11, 3 - 18, 9 - 11.

Διαιτητές: Σταθόπουλος - Χριστογιάννης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. (Θανάσης Παπαθανασόπουλος): Θεράπος, Γκρίζης, Μαυροφρύδης 2, Παπαθανασόπουλος 10(1), Μακρής, Καρέτσος, Πιστιόλης 3(1), Μαυρομάτης Ι. 6(1), Καλιακμάνης, Σταθόπουλος Β. 4, Γερονίκος, Καραπάνος 9(1), Μαυρομάτης Γ., Σταθόπουλος Π.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΩΦΩΝ (Ιωάννης Παπαδόπουλος): Κοσκινάς, Γκανάτσας 2, Ερινάκης 7(1), Τασιούλης Ι., Τασιούλης Χ. 4, Στρέκλας 2, Απτόσογλου 4, Ντικούδης 5, Τσαγκαρούλης 6, Παγκράτης 10, Πεταλάς 10, Τετώρος 2, Ντερτιλής 1, Γρίλλης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.