Τελευταια Νεα

1 Ιουν 2016

Μαζεύονται... σταδιακά

Ακόμα δεν έχει καταφέρει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να δει την αποστολή της εθνικής Ισπανία να συγκσντρώνεται πλήρως, αφού οι απουσίες ελέω κούρασης από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και λόγω κάποιων τραυματισμών, συνεχίζουν να υφίστανται. 

Στο χέρι της κρατάει η Πεσκάρα την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς επί της Νοβάρα.

Διεθνές φιλικό

Ισπανία - Νότιος Κορέα

Ακόμα δεν έχουν καταφέρει οι Ισπανοί να συγκεντρωθούν πλήρως ως αποστολή, παρότι έχουν φτάσει στα μέσα της προετοιμασίας τους για τα τελικά του EURO 2016, εκεί όπου θέλει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα, τους δύο διαδοχικούς τίτλους που έχει κατακτήσει δηλαδή. Πριν από λίγες μέρες επικράτησε 3-1 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης σε φιλικό που διεξήχθη στην Ελβετία, σε ένα ματς όπου είχε πολλές αλλαγές. Ικανοποιητική η εικόνα της, σκόρερ οι Νολίτο (11’, 18’) και Πέδρο (94’), ενώ οι Βόσνιοι μείωσαν στο 29’ και έμειναν με 10 στο 45’. Λόγω τραυματισμού χάνουν το Euro οι μέσοι Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης, 14/1) και Σαούλ (Ατλέτικο Μαδρίτης, 0/0), το ίδιο και ο τραυματίας αμυντικός Καρβαχάλ.

Η Νότια Κορέα από την άλλη μεριά, ως μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ασίας, δεν δυσκολεύτηκε να περάσει από το 2ο γύρο των προκριματικών της ζώνης της Ασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και πλέον στόχος της είναι η 9η διαδοχικά συμμετοχή της στα τελικά της κορυφαίας διοργάνωσης των Εθνικών ομάδων. Τερμάτισε 1η στον 7ο όμιλο έχοντας 8 νίκες στα 8 ματς που έδωσε δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ (27-0)! Πλέον ξεκινάει την προετοιμασία της για την επόμενη φάση των προκριματικών, που εκκινεί το Σεπτέμβριο και θα τη βρει στον ίδιο όμιλο με Κίνα, Ιράν, Κατάρ, Συρία και Ουζμπεκιστάν.

Εκτίμηση: Αμφότερες οι δύο Εθνικές βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας, με τους Ισπανούς να τεστάρουν πράγματα ενόψει EURO. Θα παραταχθούν με απουσίες, ενώ ακόμα δεν έχουν «δέσει» και οι Νοτιοκορεάτες είναι άκρως επικίνδυνοι. Πολύ χαμηλά ο άσος τα δεδομένα του φιλικού, καλύτερη λύση το goal/goal, με δεδομένο πως και οι δύο θα παραταχθούν σχετικά «χαλαρές».


Β' Ιταλίας

Πεσκάρα - Νοβάρα

Η Πεσκάρα προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στη Νοβάρα και πλέον είναι εκείνη που κρατάει τις τύχες της στα χέρια της για την πρόκριση στον τελικό και παράλληλα την διεκδίκηση της ανόδου στην Σέριε Α. Στη ρεβάνς έχει καταφέρει να πάει λοιπόν με μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς θα αποκλειστεί μόνο αν ηττηθεί με 3 γκολ διαφορά. Ο τεχνικός Μάσιμο Όντο προσπαθεί να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, έτσι ώστε να μην εφησυχαστούν από το προβάδισμα που έχουν, τονίζοντας ότι η Νοβάρα είναι πολύ επικίνδυνη αντίπαλος.

Η Νοβάρα από την άλλη μεριά, χρειάζεται νίκη μέσα στην έδρα της αντιπάλου της στη σημερινή ρεβάνς και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τον τελικό. Κάτι το οποίο από μόνο του υποδεικνύει τη δυσκολία του εγχειρήματος. Ο κόουτς Μπαρόνι προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, ώστε να πραγματοποιήσουν τιτάνια προσπάθεια εξαντλώντας όλες τις πιθανότητες πρόκρισης, ενώ δεν παύουν να υπάρχουν απουσίες για τη φιλοξενούμενη.

Εκτίμηση: Η Πεσκάρα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση, καθώς έχει τεράστιο πλεονέκτημα μετά την επικράτησή της στο πρώτο ματς με 0-2. Η Νοβάρα θα τα παίξει όλα για όλα, καθώς θέλει νίκη με 3 γκολ διαφορά για να προκριθεί και θα επιτεθεί από το ξεκίνημα. Το over 2.5 αποτελεί συνετή επιλογή και η απόδοσή του κυμαίνεται σε καλά επίπεδα.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.