Τελευταια Νεα

29 Ιουν 2016

Φορμαρισμένη η Σάντος

Λίγα πράγματα έχει να μας προσφέρει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, με το βλέμμα να στρέφεται στην - ακόμα μία- εμβόλιμη αγωνιστική για την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας και στην αντίστοιχη για τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. 

Με πολύ σημαντικά ματς ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου η φορμαρισμένη Σάντος, φιλοξενείται από την Γκρέμιο, που θα έχει ξανά απουσίες και δείχνει ικανή να πάρει ακόμα μία νίκη σε αυτή την αναμέτρηση. Ανεβασμένη είναι όμως το τελευταίο διάστημα και η ομάδα της Κρουζέιρο, η οποία θέλει να φτιάξει σερί και πάει στην έδρα της Τσαπεκοένσε που θα έχει νέο προπονητή. Φλαμένγκο και Ιντερνασιονάλ ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους, ενώ η Κορίνθιανς έχει ύπουλη έξοδο κόντρα στην τελευταία αλλά πεισμωμένη για νίκη Αμέρικα Μινέιρο. Δείτε εδώ όλα τα νέα από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Σέριε Α στη Βραζιλία.

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει και το πρόγραμμα στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας. Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Ομπος Λίγκεν, Κρίστιανσουντ και Σάντεφιορντ συμμετέχουν σε μια κούρσα για δύο, έχοντας ήδη ξεφύγει με οκτώ και επτά βαθμούς αντίστοιχα, από τις υπόλοιπες ομάδες. Αμφότερες αναμένεται να συνεχίσουν με νίκες, σε αντίθεση με την 3η Λέβανγκερ, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Σάντνες. Με φόρα η Γιερβ, κοντράρεται στο Ούλσετ με την Ασάνε. Διαβάστε εδώ όλα τα νέα των επτά αναμετρήσεων από τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας.


Στο foxbet.gr μπορείτε τις 5 καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.