Τελευταια Νεα

25 Ιουν 2016

Ανακοίνωσε δύο μεταγραφές η Προοδευτική

Την απόκτηση του Χρήστου Στραβοδήμου από την ΑΛΦΑ '93 και του Ακύλα Φραγκελάκη από τον ΠΑΟ Κουκάκι ανακοίνωσε η Προοδευτική Αγρινίου. Ταυτόχρονα η ομάδα έκανε και επίσημα γνωστή την αποχώρηση του Βασίλη Αρκούδα.

Η ανακοίνωση των μεταγραφών αναφέρει:

Τις πρώτες προσθήκες για τη νέα σαιζόν πραγματοποίησε η ομάδα μας.Πρόκειται για τον γκάρντ Χρήστο Στραβοδήμο (απο ΑΛΦΑ '93) και τον φόργουορντ Ακύλα Φραγκελάκη (απο ΠΑΟ Κουκάκι).Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της Προοδευτικής θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.Η εμπειρία των δύο αθλήτων, το ταλέντο τους, αλλά και το εξαίρετο ήθος και ο χαρακτήρας τους, προσθέτουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά στην ομάδα μας για μια πρωταγωνιστική πορεία. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Προοδευτικής και τους ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Βασίλη Αρκούδα:
 
Η Προοδευτική Αγρινίου ανακοινώνει την παραχώρηση του Βασίλη Αρκούδα με ελευθέρα μεταγγραφή στον Παναιτωλικό.
Η ομάδα μας συναίνεσε στην μεταγγραφή του Τρικαλινού σέντερ σεβόμενη την επιθυμία του ίδιου να επιστρέψει στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ. 
Ευχαριστούμε τον Βασίλη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.