Τελευταια Νεα

30 Ιουν 2016

Αν δε λαλήσει κλαρίνο για το πανηγύρι , το τόπι δεν τσουλάει στο Αγγελόκαστρο


Του Κώστα Μπούτιβα από το http://aggelokastro-news-aggelokastro.blogspot.gr/
Στο ίδιο τακτικό συνηθισμένο δρομολόγιο, στην ίδια διαδρομή κάθε χρονιάς και πάλι φέτος ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. Κι ενώ όλες οι ομάδες του νομού κάνουν το σχεδιασμό τους, κάνουν τα πλάνα τους για τη νέα επερχόμενη δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά, στο Αγγελόκαστρο πάλι για άλλη μια χρονιά τέτοια εποχή δεν κουνιέται φύλλο.
Αυτά τόνισα στον πρόεδρο του ΑΧΕΛΩΟΥ Πάνο Κουτούμπα και τον κάθισα στο σκαμνί του κατηγορουμένου. Η απάντηση όμως ήταν αυθόρμητη και κατηγορηματική:
Ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου και συμβούλιο συμπαγές έχει, και η περσινή περιπέτεια των μπαράζ εξέγειρε τους φιλάθλους μας και θέλουν όλο και πιο πολλοί να συμμετέχουν στην ομάδα, και διεύρυνση στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα γίνει εντός του Ιουλίου. Εξ άλλου εσύ ο ίδιος το έχεις πει: Αν δε λαλήσει κλαρίνο για το πανηγύρι , το τόπι δεν τσουλάει στο Αγγελόκαστρο.
Και ο σχεδιασμός υπάρχει, και «γνώσιν έχουνε οι φύλακες» κι άσε τους άλλους στους σχεδιασμούς και στα μεγάλα «πλάνα». Ο ΑΧΕΛΩΟΣ απέδειξε τα τελευταία χρόνια ότι είναι εφτάψυχος, κι όσο εγώ αντέχω και θα βρίσκομαι στα πράγματα, πάντα θα υπάρχει στους μεγάλους του νομού.
Κώστας Μπούτιβας.
http://aggelokastro-news-aggelokastro.blogspot.gr/
« PREV
NEXT »

4 σχόλια

 1. αν δεν μπορης προεδρε παρα τον φιλο σου τον στεργιου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ κ Μπούτιβα.Πολυ καλα τα λες αλλά ποιο κλαρίνο από τα σημερινά να λαλήσει? Το Αγγελοκαστρο όπως θα ξέρεις καλύτερα από μένα στις δεκαετίες 70/80 έκανε τα καλύτερα πανηγύρια στην Ελλάδα. Αλλά τότε έπαιζε ο μεγαλύτερος όλων των εποχών .Ο αείμνηστος Βαγγέλης Κ Ο Κ Κ Ω Ν Η Σ!!!!!!!!Αυτά από ένα ΘΕΡΜΙΩΤΗ φίλο του ΘΕΡΜΙΟΎ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.Καλη τύχη στον ΑΧΕΛΩΟ. ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΧΕΛΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΑΩ!!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μόνο αχελαρα ...Μην ασχολειστε ρε με τν Αχελώο είναι η μονη ομαδα που σγρ θα κατεβει .....αχελαρααα και τα μυαλά στα καγκελα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.