Τελευταια Νεα

26 Ιουν 2016

Απόσταση με Λάρη


Δυσκολεύει η παραμονή του Γιάννη Βασιλάρη στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες αλλά υπήρχε σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Οσο περνούν οι μέρες και οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν τόσο απομακρύνεται και η συνέχιση της συνεργασίας.
Ηδη ο 20χρονος μπακ εξετάζει προτάσεις από ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.


« PREV
NEXT »

14 σχόλια

  1. Mπορει να παει οπου θελει ελευθερος ειναι δεν παραλαμε κανενα. Προεδρε να εισαι σκληρος για ευτες τις περιπτωσεις.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρυσι ηταν θεοι φετος οποιος φυγει δεν ειναι καλος...... Ουστ ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ. ΘΕΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ?

      Διαγραφή
  3. τέτοιοι παίχτες υπάρχουν πολλοί..έκανε μία χρονιά και ζητάνε αυτός και οι φίλοι τα διπλά λες και έχουν παίξει πουθενά πέρα από το τοπικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια δεν θελω να Λετε πράγματα που δεν πρεπει!! Τα παιδια εχουν κρίση και αντίληψη να πανε οπου θέλουν !!! Πάντως το σίγουρο ειναι οτι οι άνθρωποι του θερμιου έκαναν αυτο που επρεπε για να τους κρατήσουν. Απλα οι απαιτήσεις των παιδιών ηταν πολυ μεγάλες ! Μακαρι να βρουν αυτο που ψαχνουν και να εχουν μια καλη χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλανια χαλαρωστε κ λιγα με τα παιδια αμα θελετε να πηγαινετε να βλεπετε αγωνες εχετε ιδεα απο κοκωναιους.θυμιος κοκωνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο λαρυ ρεεεεεεεεε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανε όλοι μαζι όλοι σε μια παραλία πάμε όλοι μαζι όλοι σε μια μαντανιααααααααα!!!! Πάμε όλοι μαζι όλοι για να βρούμε την θεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονο Λάρι με φουλάρι !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπαρχει μια θέση για Μανατζερ μήπως θέλει ο Θυμιος να έρθει να την κάλυψη στην φλόγα η στον αμφιλοχοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδάκια πεστε αλεύρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στο τελος της χρονιάς εκεί που θα πάτε το κανόνι σας γυρεύει!!!!!!!!!!!!!!! Κσι ας παει μετα ο Μανατζερ του Αγρινίου να τους πληρώσει !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.