Τελευταια Νεα

24 Ιουν 2016

Ελλιπής η Λοντρίνα

Απογοητευτικά μικρό είναι το στοιχηματικό πρόγραμμα για σήμερα, με τις αναμετρήσεις από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας να είναι εκείνες οι οποίες τραβάνε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

Tέσσερα παιχνίδια ανοίγουν την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου η Λοντρίνα πάει με πολλά προβλήματα στην δυνατή έδρα της Λουβερντένσε, με τη φιλοξενούμενη να έχει τέσσερις σημαντικές απώλειες, οι οποίες επηρεάζουν πλήρως την αγωνιστική της κατάσταση. Ψάχνει ανάκαμψη η Μπαΐα, θέλει επιστροφή στις νίκες για αναρριχηθεί στη βαθμολογία, αλλά η Μπραζίλ Ντε Πελότας εντός έδρας παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατή και είναι αήττητη.


Αμφίρροπο το Παϊσάντου - Ατλέτικο Γκοϊανένσε, έχει πάρει τα πάνω της για τα καλά και μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και τέσσερα ματς συνολικά αήττητη, όπου δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Παράσταση νίκης έχει η Κρισιούμα απέναντι στη Μπραγκαντίνο, η οποία Για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική έμεινε μακριά από τις νίκες και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας. Διαβάστε εδώ όλα τα νέα των ομάδων και τις εκτιμήσεις για τις αναλύσεις των τεσσάρων αναμετρήσεων για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.