Τελευταια Νεα

16 Ιουν 2016

Μαθήματα Beach volley από την Ομόνοια στη ΝαύπακτοΤο καλοκαίρι δειλά δειλά ξεπροβάλει και η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου συνεπής στο ραντεβού της με τους φίλους του beach volley ξεκινά και φέτος μαθήματα γνωριμίας με το άθλημα.
Σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου, που έχει στην αρμοδιότητά του το Αλσύλλιο του Γριμπόβου και τον καλλωπισμό του χώρου η Ομόνοια προγραμματίζει να ξεκινήσει τα μαθήματα Beach Volley από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, με την προϋπόθεση πως θα βοηθήσει ο καιρός και πως το Λιμενικό Ταμείο της Ναυπάκτου θα έχει ολοκληρώσει τις εργασίες αποκατάστασης του χώρου του Αλσυλλίου και επανατοποθέτησης περιφράξεων και νερού στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Beach Volley.
Τα τμήματα εκμάθησης θα είναι ολιγομελή (6-12 ατόμων) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Θα υπάρχουν τμήματα αγωνιστικά και αρχαρίων. Τα αγωνιστικά τμήματα εφόσον συμπληρωθούν θα είναι ξεχωριστά γυναικών και ανδρών ενώ τα τμήματα αρχαρίων θα χωριστούν σε Ενηλίκων και Μαθητών. Η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι ένας σχεδόν ένας μήνας.
Δικαίωμα συμμετοχής φυσικά δεν έχουν μόνο οι αθλητές της Ομόνοιας αλλά οποιοσδήποτε θέλει να ασχοληθεί με το Beach Volley και να μυηθεί στα μυστικά του αθλήματος, καθώς θα υπάρχουν τμήματα αγωνιστικά αλλά και αρχαρίων για παιδιά και ενήλικες.
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και παροχή πληροφοριών μπορείτε να επικοινωνείτε με την Ομόνοια Ναυπάκτου είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο omonoianafpaktou@gmail.com είτε μέσω τηλεφώνου στο 6972090641 (Τσακανίκας Ντίνος).

Για το φετινό καλοκαίρι η Ομόνοια έχει προγραμματίσει ήδη τη διεξαγωγή πέντε διοργανώσεων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνουν και κάποια αναπτυξιακού χαρακτήρα, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί εντός της εβδομάδας και θα ανακοινωθεί σύντομα, μαζί με το συνολικό αγωνιστικό καλεντάρι του καλοκαιριού 2016.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.