Τελευταια Νεα

13 Ιουν 2016

2 στα 2 στο Versus για την Kakarelis team

Με 2 αθλητές συμμετείχε στο Versus  η ομάδα  από το  Αγρίνιο Fight club Κakarelis  πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις  με  πολύ δυνατούς αντιπάλους. 
Σε  αγώνα Kick boxing  low kicks αγωνιστηκε ο πρωταθλητής Ελλάδος της ΠΟΚ Μυζήθρας Δημήτρης όπου πήρε την νίκη με  πολύ δυνατή εμφάνιση δείχνοντάς ότι είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ελλάδας  που θα αγωνιστεί και τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick boxing στην Ιρλανδία. 
Σε αγώνα επαγγελματικης πυγμαχίας αγωνίστηκε ο Πρωταθλητής Ελλάδος Kick boxing Τσακανικας Θωμάς που έχει καταφέρει όπου αγωνίζεται να κερδίζει και με διαφορά τους αντιπάλους του. Πραγματοποιησε εξαιρετική εμφάνιση ξεσηκώνοντας τον κόσμο δείχνοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους πυγμάχους της  χώρας μας  απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο .
Η ομάδα του  Αγρινίου με προπονητή τον Κακαρελη Νικο  έχει γίνει πλέον από τις κορυφαίες στην Ελλάδα μέσα από μια πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο. Στην ομάδα κοντά ήταν και  ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του taekwondo και  ομοσπονδιακος προπονητής της  Ουγγαρίας Balazs Toth  που βρίσκεται στο Αγρίνιο για να προετοιμάσει τους πρωταθλητές του συλλόγου.


 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.