Τελευταια Νεα

8 Ιουν 2016

Θελκτικός άσσος στο 1.90

Εχουμε περάσει πλέον στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλών του Κόπα Αμέρικα και από εδώ και πέρα αρχίζουν να σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. 

Το Εκουαδόρ σήμερα αντιμετωπίζει το Περού, με την ομάδα του Κιντέρος να έχει δείξει αρκετά καλά δείγματα στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, άλλωστε θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη με αντίπαλο τη Βραζιλία. Φυσικά δεν μπορεί να υποτιμήσει κάποιος το Περού, σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι άλλωστε η ομάδα που πέρσι ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση του Κόπα Αμέρικα. Στην έτερη αναμέτρηση της ημέρας, η Βραζιλία αντιμετωπίζει την αδύναμη Αϊτή και δείχνει να έχει την ευκαιρία να κάνει το ξέσπασμά της και να δηλώσει βροντερό "παρών" στο τουρνουά. Η τυπικά φιλοξενούμενη πάντως από τη μεριά της θα κάνει ότι μπορεί, στηριζόμενη κυρίως στην αμυντική λειτουργία της. Διαβάστε εδώ τα πλήρη ρεπορτάζ και τα προγνωστικά των αναμετρήσεων του Κόπα Αμέρικα.

Στα του υπόλοιπου προγράμματος, υπάρχουν ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας εθνικών ομάδων ενόψει της μεθαυριανής εκκίνησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την Πορτογαλία να αντιμετωπίζει την ελλιπή Εσθονία, την ώρα που η πρώτη έχει σημαντικές επιστροφές. Πλέι οφ έχει το πρόγραμμα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και στην αντίστοιχη της Ιταλίας, στην τελευταία περίπτωση έχει "ξεκαθαρίσει" σε μεγάλο ποσοστό η παραμονή μετά από τη νίκη της Σαλερνιτάνα στο πρώτο παιχνίδι, όμως η Βίρτους Λαντσιάνο θα κυνηγήσει το μεγάλο θαύμα με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει.



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.