Τελευταια Νεα

27 Μαΐ 2016

Μια αλεπού... που ξέρει από στοίχημα!


Μια αλεπού... που ξέρει από στοίχημα!

Το Foxbet μπαίνει αισίως στην τέταρτη χρονιά λειτουργίας του και τα όσα αναμένεται να ακολουθήσουν για την σεζόν 2016-17, είναι δεδομένο ότι θα σε συναρπάσουν. Η ομάδα του σάιτ που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από το αναγνωστικό κοινό, δουλεύει πυρετωδώς για να σου φέρει ότι πιο φρέσκο, πρωτοποριακό, έγκυρο και έγκαιρο υπάρχει πάνω στο στοίχημα.

Η μεγάλη αλλαγή και καινοτομία έχει να κάνει με τη νέα Live betting σελίδα μας, εκεί όπου θα τα έχεις όλα πλέον... στο πιάτο σου. Σε ενθουσιάζει και συναρπάζει ο ήχος από το καμπανάκι των livescores, ο οποίος σου υποδεικνύει ότι η ομάδα που πόνταρες σκόραρε; Σου αρέσει να βλέπεις την εξέλιξη του παιχνιδιού πάνω σε τρισδιάστατα γηπεδάκια, βλέποντας παράλληλα real time στατιστικά από την εξέλιξη της αναμέτρησης που σε ενδιαφέρει, σε όποιο άθλημα και αν είναι αυτή, ενώ ταυτόχρονα κάνεις και τη στοιχηματική σου κουβέντα με τους υπόλοιπους χρήστες; Αν ναι, τότε το Foxbet.gr θα γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια και συντροφιά, με το Live betting κομμάτι να αποτελεί το δυνατό χαρτί και... το μεγάλο δώρο στους αναγνώστες μας.

Φυσικά η ποιότητα από όλα όσα γνώριζες από τις προηγούμενες χρονιές, από τις υπηρεσίες που ήξερες και αγάπησες, συνεχίζει να είναι υψηλή. Μπροστά στα μάτια σου θα ξεδιπλώνονται καθημερινά οι αναλύσεις από 30 λίγκες, αλλά και από τις κορυφαίες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και επειδή το υπερβολικό σκρολάρισμα σε κουράζει και το ξέρουμε, στο Foxbet.gr μπορείς να διαβάζεις την ανάλυση κάθε αναμέτρησης ξεχωριστά, έχοντας μπροστά στα μάτια σου και όλα τα κορυφαία στατιστικά του ματς (βαθμολογία, φόρμα, παράδοση), αλλά και τις προσφερόμενες αποδόσεις από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, το Foxbet.gr σε βάζει στα... άδυτα του στοιχήματος. Αν αναρωτήθηκες με ποιον τρόπο "στήθηκε" και δημιουργήθηκε ο κάθε μπουκ, το πως βγαίνουν οι αποδόσεις σε ένα στοιχηματικό γεγονός, αλλά θα ήθελες να "ξεσκονίσεις" από την αρχή όλες σου τις γνώσεις πάνω στο στοίχημα, εχεις βρει την κατάλληλη γωνιά για να μάθεις αυτά και ακόμα περισσότερα. Φυσικά θα έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις πρώτος τα κορυφαία νέα από την παγκόσμια και ελληνική στοιχηματική αγορά.

Και επειδή είναι σίγουρο ότι με τόσες εταιρείες θα έχεις... χάσει τη μπάλα, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι στο foxbet.gr θα βρεις αξιολογήσεις για τον κάθε bookmaker ξεχωριστά, καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλά και αναλυτικές πληροφορίες για τα bonus της κάθε εταιρείας, με πίνακα ώστε να μη χάνεσαι και να μη μπερδεύεσαι.

Και φυσικά δεν σταματάμε εκεί. Μείνε συντονισμένος, αφού ετοιμάζονται πάρα πολλά καινούρια πράγματα ενόψει της νέας σεζόν. Έρχονται λοιπόν ακόμα περισσότερα τα οποία θα σε συναρπάσουν και θα σε κρατήσουν στην παρέα μας, οπότε ετοιμάσου για μια "δυνατή" χρονιά.



Μπες τώρα στο ταχύτερα ανερχόμενο στοιχηματικό σάιτ της χώρας, στο foxbet.gr και ανακάλυψε αυτά και άλλα πολλά.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.