Τελευταια Νεα

10 Μαΐ 2016

Κώστας Καλλιακμάνης: Κυριαρχεί η αίσθηση της δικαίωσης και της απόλυτης ικανοποίησης

Αποτελεί τα τελευταία δύο χρόνια το "δεξί χέρι" του Γιώργου Ραμμόπουλου στον πάγκο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Παναιτωλικού και φυσικά η άνοδος στην Α1 Κατηγορία αποτελεί και για τον ίδιο προσωπική δικαίωση. Ο λόγος για τον Κώστα Καλλιακμάνη που έζησε δύσκολες και καλές στιγμές με την ομάδα και φυσικά πλέον δε μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την άνοδο του Παναιτωλικού στα μεγάλα "σαλόνια" του γυναικείου χάντμπολ.
Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Ραμμόπουλου με δηλώσεις του ευχαρίστησε όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή, την αφιέρωσε σε όλους τους φιλάθλους του Παναιτωλικού και στην οικογένεια του και τόνισε ότι τις τελευταίες ώρες κυριαρχεί η αίσθηση της δικαίωσης και της απόλυτης ικανοποίησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η αίσθηση της δικαίωσης αλλά και της απόλυτης ικανοποίησης κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες  σε όλους όσους βρεθήκαμε το τελευταίο διήμερο στην Κοζάνη και πανηγυρίσαμε μια τεράστια επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα το φίλο και προπονητή κύριο Ραμμόπουλο που με τίμησε, με το να με καλέσει προ 2ετίας να αναλάβω χρέη βοηθού προπονητή, επίσης τις αθλήτριες μας που τις αξίζουν τα μέγιστα για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και τελικά δικαιώθηκαν και μας δικαίωσαν, το φυσικοθεραπευτή κύριο Καλφούντζο για όσα πρόσφερε και ακόμη τη διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού για την στήριξή τους όλη τη χρονιά, τον έφορο του τμήματος κύριο Ρούλια και την γενική αρχηγό κυρία Κωστοπούλου για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τέλος, να αφιερώσω την επιτυχία αυτή σε κάθε έναν φίλαθλο του Παναιτωλικού μας αλλά και στην οικογένειά μου.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.