ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22 Μαΐ 2016

Διαμαρτύρεται για το βοηθο του αγώνα με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου ο Α.Ο. Αρχοντοχωρίου

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου διαμαρτύρεται για την απόφαση του βοηθού Κολοσιώνη να κατακυρώσει το γκολ του Ολυμπιακού Παναιτωλίου στο 82ο λεπτό σε μια φάση που έγινε το 1 - 2 και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι υπήρξε οφσάιντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύσσωμη η ομάδα μας, μαζί με τον προπονητή της, τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο βρίσκεται σήμερα στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί για το αποτέλεσμα 1-2 του χθεσινού αγώνα με το Παναιτώλιο και συγκεκριμένα για το βοηθό ΚΟΛΟΣΙΩΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ο οποίος με την απόφασή του στο 82ο λεπτό να κατακυρώσει γκολ ενώ o σκόρερ και άλλοι δύο παίχτες του Παναιτωλίου ήταν κατά γενική ομολογία 3 μέτρα οφσάιντ αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα εις βάρος τηs ομάδας μας. Nα σημειωθεί ότι σε αυτήν  τη φάση δε μιλάμε για ένα απλό διαιτητικό λάθος, αλλά για μια προκλητική και προφανή αδικία απέναντί μας.
Στο τέλος μάλιστα του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας μας (ΛΙΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) πηγαίνοντας στο βοηθό (ΚΟΛΟΣΙΩΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ) να διαμαρτυρηθεί για την απόφασή του αυτή, δέχτηκε κατά λέξη την εξής απάντηση: "Τι ήθελες να κάνω; Nα μην ξαναπεράσω από το Παναιτώλιο;" ...κάνοντας πλέον σαφές ότι η απόφασή του ήταν ορμώμενη από εξωτερικούς παράγοντες... Mας προκαλεί μεγάλη πικρία και απογοήτευση, καθώς βλέπουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να υποσκάπτονται με τον πλέον προκλητικό τρόπο για να εξυπηρεθούν άλλα συμφέροντα.
Κι εδώ εγείρεται το ερώτημα: Ποιος κάνει κουμάντο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Το πάθοs, το μεράκι και η αγάπη για το άθλημα, ή ο χρηματισμός και ο τραμπουκισμός; Ευχόμαστε τέτοια φαινόμενα να εκλείψουν από το ποδόσφαιρο και η ομάδα μας να τύχει πιο δίκαιας αντιμετώπισης στο μέλλον.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε το διαιτητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ και το βοηθό ΑΣΗΜΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ για τη διαιτησία τους με μόνο μελανό σημείο τη φάση του 82ου λεπτού, για το οποίο δε φέρουν ευθύνη.
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »