Τελευταια Νεα

31 Μαΐ 2016

Με την πλάτη στον τοίχο η Σπέτσια

Κρίνεται απόψε το εισιτήριο του τελικού για τα πλέι οφ στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, με Τράπανι να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση. 

Σε φιλικό παιχνίδι, δύο άλλοτε ισχυρές ομάδες, η Σερβία και το Ισραήλ, τίθενται αντιμέτωπες σε αναμέτρηση προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα οποία θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Β' Ιταλίας

ΤΡΑΠΑΝΙ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Τραπάνι

Επικράτησε της Σπέτσια με το ισχνό, αλλά υπερπολύτιμο 0-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό και τη διεκδίκηση της ανόδου στο Καμπιονάτο. Για να αποκλειστεί πρέπει πλέον να ηττηθεί με 2 γκολ διαφορά στη σημερινή ρεβάνς μέσα στο γήπεδό της. Το ματς του Σαββάτου ήταν μέτριο ποιοτικά, με λιγοστές φάσεις, καθώς οι 2 αντίπαλοι έδωσαν έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία για να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους.

Σπέτσια

Γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα με σκορ 0-1 στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ κόντρα στην Τράπανι και πλέον οι ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση των μπαράζ έχουν ψαλιδιστεί αρκετά. Χρειάζεται νίκη στην έδρα της αντιπάλου της και μάλιστα με διαφορά 2 τερμάτων για να πάρει την πρόκριση, καθώς έχει μειονέκτημα λόγω του ότι τερμάτισε χαμηλότερα στην βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου. Στο ματς του Σαββάτου είχαμε μέτριο θέαμα, πολλές μονομαχίες στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και γενικά αρκετή τακτική και προσήλωση στα αμυντικά καθήκοντα.

Εκτίμηση: Η Τράπανι έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, καθώς πρέπει να ηττηθεί με 2 γκολ διαφορά για να αποκλειστεί. Φουλ επίθεση θα παίξει η Σπέτσια για να εξαντλήσει τις λιγοστές είναι η αλήθεια ελπίδες της για πρόκριση και το over 2.5 αποτελεί καλή επιλογή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.



Διεθνές φιλικό

ΣΕΡΒΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ

Σερβία

Απογοητευτική ήταν η πορεία της Σερβίας στα προκριματικά του Euro, καθώς τερμάτισε 4η (προτελευταία) στον όμιλό της, πίσω από Πορτογαλία, Αλβανία και Δανία. Τα σοβαρά επεισόδια στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Αλβανούς και η τιμωρία που ακολούθησε, ουσιαστικά την καταδίκασαν. Επιχειρείται αλλαγή... σελίδας, καθώς την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Σλάβολιουμπ Μούσλιν, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο πρόσφατο φιλικό με την Κύπρο, όπου η Σερβία επικράτησε 2-1. Ο Μουσλίν έχει καλέσει μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών για τα φιλικά, καθώς μετά από αυτό με το Ισραήλ, ακολουθεί εκείνο με τη Ρωσία, στις 5 Ιουνίου.

Ισραήλ

Εκτός τελικής φάσης του Euro έμεινε το Ισραήλ, παρότι έδωσε... μάχη για την τρίτη θέση στο δεύτερο προκριματικό όμιλο (έμεινε πίσω από την Βοσνία). Στις 20 Απριλίου ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ελισά Λέβι, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό με τη Σερβία. Στόχος είναι να παρουσιαστεί το Ισραήλ έτοιμο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο και μάλιστα το πρώτο ματς είναι αυτό κόντρα στην Ιταλία. Οι Ισραηλινοί αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς προέρχονται από 3 διαδοχικές ήττες (κόντρα σε Κύπρο, Βέλγιο και Κροατία).

Εκτίμηση: Αμφότερες... ψάχνονται, με τους Σέρβους να διαθέτουν περισσότερο ταλέντο, αλλά και λύσεις, αφού το Ισραήλ στερείται των υπηρεσιών βασικών παικτών. Λογική επιλογή ο άσος, ενώ στα υπόψη μπαίνει και το Over.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.