Τελευταια Νεα

15 Μαΐ 2016

Νίκη στο φινάλε για τον Α.Ο. Αγρινίου

Ο Α.Ο. Αγρινίου κέρδισε με 80 - 64 το Άργος Ορεστικό στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας και ολοκλήρωσε ιδανικά μια χρονιά που κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη πέτυχε 16 νίκες, ηττήθηκε μόλις μία φορά στο Αγρίνιο και με 44 βαθμούς τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Στο αγωνιστίκό κομμάτι ο Α.Ο.Α., που παρατάχθηκε χωρίς τους Ναούμη και Κυριλή που δίνουν πανελλήνιες και το Γεωργούλα που είχε οικογενειακές υποχρεώσεις, μπήκε πολύ δυνατά και με πολύ καλή άμυνα και αρκετούς αιφνιδισμούς προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 28 - 11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν, αλλά ο Α.Ο.Α. διατήρησε την υπέρ του διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μέχρι τους 6, όμως ο Α.Ο. Αγρινίου δεν τους επέτρεψε να πλησιάσουν και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι επανέφεραν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό φτάνοντας στην τελική επικράτηση. Στα τελευταία δευτερόλεπτα τα χειροκροτήματα ήταν αρκετά για τα καλάθια που πέτυχαν οι νεαροί Κόκκιος και Δασκαλάκης, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την ομάδα του Χρήστου Μυριούνη.
Πρώτος σκόρερ των νικητών με 13 πόντους ήταν ο Δημήτρης Μήτσου, ενώ από 12 πέτυχαν οι Μπερερής, Σκαρλάτος, Μπαρούχας και Αναστασάκης. Ο Μιχαηλίδης ήταν πρώτος σκόρερ για το Άργος Ορεστικό με 19, ο Μανδαλάκης είχε 14 και ο Κώττας 10.


Δεκάλεπτα: 28 - 11, 48 - 31, 63 - 51, 80 - 64.

Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Μπερερής 12, Δασκαλάκης 2, Παραπούρας 6(2), Σκαρλάτος 12, Μπαρούχας 12, Σαπλαούρας, Κοκκιός 2, Μήτσου 13(3), Αναστασάκης 12, Πουρνάρας 9.

Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Γιώργος Καραταγλίδης): Γιαγκόπουλος 5 (1), Μπέλλος, Τσουμάνας, Μιχαηλίδης 19 (6), Μαυρίδης 8, Τράντας 8 (2), Κώττας 10 (2), Μανδαλάκης 14 (1).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.