Τελευταια Νεα

27 Μαΐ 2016

Συνάντηση προπονητών με πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ

              
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
                                     ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ


Πλατεία Δημοκρατίας 1                                          Αγρίνιο: 27-5-2016
ΤΚ 30100 Αγρίνιο                                                                 
ΤΗΛ. – ΦΑΞ 2641044570           


                                                           

                                                   ΠΡΟΣ
                              ΜΕΛΗ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: ¨ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ Κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ¨

Την Πέμπτη 26/05/2016 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση  εκπρόσωπων – επιτροπής των μελών του Δ/Σ του Συνδέσμου μας αποτελούμενη από τους : Γιωτόπουλο Κων/νο , Κουτρούλη Δημήτριο, Xαιδάκη Σπύρο, Παπασπύρο Γεώργιο και Τούρκα Παναγιώτη με τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ κ Παναγιώτη Παπαχρήστο στο Μεσολόγγι στα πλαίσια της κοινής  συνεργασίας Συνδέσμου Προπονητών και της ΕΠΣΝΑ όσο αναφορά την αναβάθμιση και βελτίωση του ποδοσφαίρου στο νομό μας. Οι ιδέες ήταν πολλές οι οποίες τέθηκαν στο τραπέζι , τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν τα εξής:
1.      Διοργάνωση επιμορφωτικού σεμιναρίου για το ποδόσφαιρο απ’ τον Σύνδεσμο με την συμμετοχή όλων των φορέων, ΕΠΣΝΑ ,Σύνδεσμο Διαιτητών Αιτ/νιας , παράγοντες σωματείων κ.α στα μέσα Ιουνίου .
2.      Διοργάνωση συνάντησης- ημερίδας από την ΕΠΣΝΑ με την μορφή διαλόγου των εκπροσώπων των σωματείων – παραγόντων του νομού μας με την συμμετοχή του Συνδέσμου Προπονητών και Διαιτητών όσο αναφορά την κατεύθυνση και την λειτουργία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας στο μέλλον , μέσα στον μήνα Αύγουστο.
3.      Την συμμετοχή διπλωματούχων προπονητών – παιδαγωγών στα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας , παιδικών πρωταθλημάτων καθώς και την Β’ κατηγορία ως απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής του σωματείου την επόμενη περίοδο (μάλιστα ο σύνδεσμος προπονητών δεσμεύτηκε ότι σωματεία που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα πρόσληψης προπονητή αλλά χωρίς να προβούν σε αμειβόμενες μεταγραφές παιχτών θα βοηθηθούν  με την συμμετοχή μέλους του συνδέσμου αφιλοκερδώς για την στελέχωση του σωματείου και για το καλό του ποδοσφαίρου)
4.      Κοινή συμμετοχή ΕΠΣΝΑ και Συνδέσμου Προπονητών σε συνάντηση με Δήμους και άλλους φορείς για την κατασκευή και βελτίωση των ήδη υπαρχόντων γηπέδων του νομού μας.
5.      Μακροπρόθεσμος σχεδιασμός για την απαραίτητη συμμετοχή και αντίστοιχης παιδικής ομάδας για κάθε σωματείο που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία  και ως υποχρεωτική.
6.      Συνάντηση συνεργασίας Προπονητών Διαιτητών για θέματα αγωνιστικά , κανονισμούς και συμπεριφοράς στον αγωνιστικό χώρο.
7.      Ενιαία διοργάνωση από κοινού γιορτής (χορού)ποδοσφαίρου της ΕΠΣΝΑ ,του Συνδέσμου Προπονητών και Διαιτητών κάθε χρόνο.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ.  Παναγιώτης Παπαχρήστος έδειξε διάθεση για κοινή συνεργασία με τον Σύνδεσμό μας και δεσμεύτηκε για την επίλυση όλων των θεμάτων από κοινού, για το μέλλον  του ποδοσφαίρου του νομού μας.  

                                                 

                                                     Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΚΩΝ/ΝΟΣ Θ. ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ                      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.