Τελευταια Νεα

10 Μαΐ 2016

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας

Εξέλιξη-σοκ για τον πρωταθλητή Φωκίδας, καθώς ο επικεφαλής του ΔΣ Χρ. Γερεντές γνωστοποίησε την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου πριν από λίγο με ανακοίνωσή του, που αναρτήθηκε στο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν ο Αστέρας μπει στη μάχη των φετινών play-off για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Μια διαδικασία που στην Ιτέα έχει επενδυθεί με προσδοκίες, μιας και φέτος στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ανέρχονται δύο εκ των τεσσάρων ομάδων από κάθε όμιλο, αλλά που τώρα δείχνει να τραυματίζεται καίρια, καθώς το τελευταίο που είχε ανάγκη αυτή τη στιγμή το συγκρότημα του Κ. Λίβα ήταν ο διοικητικός κλυδωνισμός.
Στο κείμενο της ανακοίνωσής του ο Χρ. Γερεντές αναφέρει πως ο λόγος αυτής του της απόφασης είναι η πικρία και η απογοήτευση που τον διακατέχει, ενώ γνωστοποιεί ότι αυτή είναι η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας της Ιτέας. Η πρώτη, όπως αναφέρεται, είχε υποβληθεί στις 27 Απριλίου και, προφανώς, δεν είχε γίνει αποδεκτή από το υπόλοιπο ΔΣ.
Παράλληλα, τονίζει ότι έχει φρόντισε ήδη για την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας όσο και για την προσέλκυση χορηγιών εν όψει της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.
Σχολιάζοντας την παραίτηση Γερεντέ ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Ευστ. Καραγκούνης τόνισε: “Το Δ.Σ του Αστέρα ΙΤΕΑΣ εγγυάται απόλυτα την ομαλή και ορθή λειτουργία του σωματείου μας εν όψει των μπαράζ.”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τέως -πλέον- Προέδρου του Αστέρα Ιτέας

Κατόπιν ώριμης σκέψης αλλά και με μεγάλη πικρία και απογοήτευση σας γνωστοποιώ ότι παραιτούμαι από πρόεδρος του Α.Σ ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ, καθώς και από μέλος του Δ.Σ.
Ανιδιοτελώς υπηρετώ την ΟΜΑΔΑ μας από το 1980 -1981 και πάντα θα είμαι στο πλευρό αυτής άλλα και της πόλης μας.
Οδηγούμαι σε αυτή την απόφαση για δεύτερη φόρα μετα την 27-4-16.
Επειδή όμως και κακόβουλη κρητική θα υπάρξει να τονίσω ότι πριν εγκαταλείψω από αυτή τη θέση έχω φροντίσει να διασφαλίσω οικονομικές χορηγίες τρίτων για την ΟΜΑΔΑ μας,για την προσπάθεια που καταβάλει για την άνοδο στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία καθώς και τις δεσμεύσεις που μου αναλογούν και ανέλαβα το καλοκαίρι εις το ακέραιο.
Να ευχαριστήσω τον κόσμο της πόλης μας, προπονητές άλλα και τους αθλητές της ΟΜΑΔΑΣ μας για τις όμορφες και μη στιγμές που περάσαμε μαζί αυτά τα δυο χρόνια και να τους ευχηθώ ολόψυχα την κατάκτηση των στόχων που έχουμε θέσει.

πηγή: amfissaface.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.