Τελευταια Νεα

7 Μαΐ 2016

Χάντμπολ γυναικών: Ήττα στην πρεμιέρα των μπαράζ για τον Παναιτωλικό

Στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου της Α2 Κατηγορίας χάντμπολ γυναικών ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον Άρη Θεσσαλονίκης με σκορ 20 - 22 και πλέον θέλει τη νίκη στα δύο αυριανά παιχνίδια για να ανέβει στην Α1. Η ομάδα του Γιώργου Ραμμόπουλου δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση, όμως είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα 45 λεπτά, αλλά στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ γνωρίζοντας την ήττα.
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων, όμως ο Άρης ισοφάρισε στο 20ο λεπτό. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου τα τέρματα της Κωνσταντινίδου με πέναλτι και της Καγγελάρη στον αιφνιδιασμό έδωσαν αέρα τριών τερμάτων στον Παναιτωλικό που έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 10 - 7. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτριες του Παναιτωλικού προηγήθηκαν με 4 γκολ, ο Άρης πλησίασε στο 1 στο 40ο λεπτό, όμως και πάλι ο Παναιτωλικός πήρε διαφορά 4 τερμάτων. Στα τελευταία όμως λεπτά ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου του και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Πεντάλεπτα: 3 - 1, 3 - 2, 4 - 2, 5 - 5, 7 - 6, 10 - 7, 12 - 8, 14 - 13, 17 - 16, 18 - 19, 20 - 21, 20 - 22.

Διαιτητές: Λινάρδος - Μαυρίδης. 

Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ραμμόπουλος): Σιάσου (Τ/Φ), Αργύρη (Τ/Φ), Κορομηλά 2, Κολοβού, Δήμου 5, Θεοδώρου, Παυλίδου, Σωτηρίου, Παπαδοπούλου 1, Παύλου 1, Καγγελάρη 2, Κωνσταντινίδου 9, Λουμπαρδιά.

Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Νίκος Παπαργυρίου): Κοπανέλου (Τ/Φ), Σουμτάκη (Τ/Φ), Αλεξιάδου 4, Μαυροπούλου, Ζυμαρά, Αμβροσιάδου 3, Κούπα, Αμπατζίδου, Εβίδου 2, Ράπτη 4, Κεσοπούλου, Αμοιρίδου 9, Καλλιακμάνη, Μαστρογιάννη, Καββαδία.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. το αλλο το ματς ποσο βγηκε?μπραβο Αρειαναρα καναμε το πρωτο βημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Αρης πλεον ειναι το φαβορι της ανοδου?παμε γερα και αυριο Αρειαναρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.