Τελευταια Νεα

24 Μαΐ 2016

Ν.Ο.Μεσολογγίου: Συνάντηση με προέδρους συλλόγων και νέες έγγραφες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου, κ. Κωνσταντίνου Πασιόπουλου, προς Φορείς και Συλλόγους της περιοχής Μεσολογγίου, προσήλθαν στα γραφεία του Ν.Ο.Μ. οι Πρόεδροι έξη  συλλόγων της πόλης, ήτοι Βασίλης Σπυρόπουλος, Πρόεδρος Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, Πέτρος Πετρόπουλος Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, Σπύρος Αντωνόπουλος Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Ρεπάσος Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Χαρίλαος Τρικούπη ,Σκαρμούτσος Παντελής Πρόεδρος Ορειβατικού Συλλόγου και Θεμιστοκλής ΜούρκαςΠρόεδρος της Αναγέννησης Μεσολογγίου.
Αφού υπέβαλλαν όλοι αιτήσεις εγγραφής ως μέλη του Ομίλου, ο κ. Πασιόπουλος τους ενημέρωσε για τις δράσεις που προετοιμάζει ο Ναυτικός Όμιλος για φέτος το καλοκαίρι  και τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Στο Συμβούλιο που ακολούθησε την Κυριακή 22 Μαΐου, όλες οι αιτήσεις έγιναν δεκτές.
Επιπροσθέτως, ο Ν.Ο.Μ., θέλοντας να ενισχύσει το τμήμα κολύμβησης αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό του κ. Βασίλη Σπυρόπουλου, Προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, ως έφορο κολύμβησης και την επαναλειτουργία του τμήματος υδατοσφαίρισης ανδρών και την συμμετοχή της ομάδας στο επερχόμενο πρωτάθλημα , κατόπιν τούτου όσοι αθλητές ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το τμήμα  παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον αντιπρόεδρο κ.Κατσαβό Σπυρίδων  στο τηλ 6940583258.  
Το ΔΣ του Ν.Ο. Μεσολογγίου
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.