Τελευταια Νεα

28 Μαΐ 2016

Η... εκδίκηση του "Τσόλο"

Δύο χρόνια μετά, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης τίθενται αντιμέτωπες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σιμεόνε... θυμάται πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο οι "μερένγκες" του... έκλεψαν το τρόπαιο το 2014 και ετοιμάζει το δικό του σχέδιο "απόδρασης" με το τρόπαιο αγκαλιά.


Ρεάλ Μαδρίτης

Μπορεί να τελείωσε το πρωτάθλημα με 12 σερί νίκες, ωστόσο το θαύμα που περίμενε την τελευταία αγωνιστική από τη Γρανάδα, δεν έγινε και ο τίτλος κατέληξε στην Μπαρτσελόνα. 'Ετσι έμεινε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μακριά από την κορυφή, αν και όλα αυτά θα ξεχαστούν αν στον τελικό κατακτήσει το 11ο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Η αλήθεια είναι πως έφτασε στον τελικό του Μιλάνο χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, αν και τα χρειάστηκε κυρίως απέναντι στην Βόλφσμπουργκ.

Ατλέτικο Μαδρίτης


Η φετινή της πορεία στην διοργάνωση ήταν μια έκπληξη και στο ξεκίνημα τίποτε δεν έδειχνε ότι θα κατάφερνε να φτάσει στον τελικό και μάλιστα να πετάξει εκτός τα 2 μεγάλα φαβορί, την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου. Όλοι ήξεραν πως αμύνεται πολύ καλά, όμως αποδείχτηκε πως διαθέτει τεράστια ψυχικά αποθέματα και το βασικότερο όλων είναι η ομαδικότητα και η αυτοθυσία των παιχτών της, κάτι που αν μη τι άλλο οφείλουμε να πιστώσουμε στον Σιμεόνε.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.