Τελευταια Νεα

21 Μαΐ 2016

Απίστευτη εξέλιξη στα μπαράζ παραμονής...επαναλαμβάνονται για τρίτη φορά με τη νίκη του Ολυμπιακού Παναιτωλίου

Απίστευτη εξέλιξη είχαμε στα μπαράζ παραμονής της Β΄ Κατηγορίας. Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου κέρδισε με 2 - 1 τον Α.Ο. Αρχοντοχωρίου και για δεύτερη φορά έχουμε τριπλή ισοβαθμία, οπότε οι ομάδες των μπαράζ θα αγωνιστούν ξανά από την αρχή. Στα πρώτα μπαράζ τα τρία παιχνίδια έληξαν ισόπαλα με σκορ 1 - 1, ενώ στα δεύτερα η κάθε ομάδα πέτυχε από μία νίκη με σκορ 2 - 1. Έτσι Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς, Ολυμπιακός Παναιτωλίου και Α.Ο. Αρχοντοχωρίου θα μπουν ξανά στην κλήρωση των αγώνων την ερχόμενη Τρίτη και θα ξαναπαίξουν από την αρχή.
« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Γελάει ο κόσμος με την ΕΠΣ.. Διαφορες τερμάτων δεν μετρανε, τα κοντερ της βαθμολογιας μηδενιζουν σε καθε γύρα και ερασιτεχνικες ομαδας καλουνται να παιζουν μπαραζ μεχρι τον Ιουνιο, αποδεκατισμενες απο παικτες και αφου θα εχουν ξοδεψει μπατζετ μισης χρονιας για τα περα δωθε και τις διαιτησιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι όπως τα καταφερε η διαιτησία του κυριου Παναγιωτοπούλου λογικό να ξαναγίνουν. Ότι να ναι αυτο έχω να πω. Ντροπή τους,αίσχος.
    Γκολ οφ σαιτ και μαλιστα 3 παίχτες. Ο κόσμος που ηταν εκει το σαν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σ κολοσωνη. Αίσχος
    Και μετα λέτε γιατι σας κραζουνε και σας βαράνε.
    Άμα δεν μεινει το παναιτωλιο μέχρι το καλοκαιρι θα παίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε το παναιτωλιο το παιζουν 70 30 ολη την χρονια.η τελευταια ομαδα που θέλουν να μεινει ειναι το παναιτωλιο.και αν ησουν στο γηπεδο ειδες ποια είναι καλυτερη ομαδα και στα δυο τα ματς.φιλια και περαστικα

      Διαγραφή
  4. ουουουουυουουουουουυουουουουουουουουουουουουουουου ρε!!σας τα γραψα και στο τελος των προηγουμενων μπαραζ,εκει στην επσνα μαλλον καπνιζουνε απ τα καλα δεν εξηγειται αλλιως..τι κανετε στις ομαδες ρε,κ αλλη επαναληψη??ταλαιπωρειτε τον κοσμο,ειπαμε ερασιτεχνικο ειναι αλλα εσεις το τερματισατε!!δηλαδη αν συνεχιστει αυτη η κατασταση??να παιζουνε μεχρι τον αυγουστο????ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.