Τελευταια Νεα

30 Μαΐ 2016

Με ελλείψεις η Γαλλία

Μικρό και με λίγες ευκαιρίες είναι το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με το βλάμμα να... πέφτει πάνω σε δυο αναμετρήσεις. 

Στο φιλικό προετοιμασίας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Γαλλία αντιμετωπίζει το Καμερούν, με τις δύο ομάδες, αλλά ειδικά οι "τρικολόρ", να έχουν σημαντικές απουσίες. Τελικό έχει το μενού στη Β' Αγγλίας, εκεί όπου Γουίμπλεντον και Πλίμουθ θα τα δώσουν όλα για το τελευταίο εισιτήριο για την άνοδο στη Λιγκ 1.

ΓΑΛΛΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ

ΓΑΛΛΙΑ

Στην πόλη Νάντη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Προτελευταία πρόβα ενόψει της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που η ίδια θα φιλοξενήσει. Οι προσδοκίες πλέον είναι αρκετές και οι απαιτήσεις αυξημένες. Πάντως στα φιλικά, οι "τρικολόρ" δείξανε πολύ καλά στοιχεία. Στα δυο πρόσφατα μάλιστα σκόραραν επτά φορές κόντρα σε δύσκολες ομάδες. Το 3-2 επί της Ολλανδίας άφησε υποσχέσεις πως σε αυτό το Euro η ομάδα θα φτάσει πολύ ψηλά. Στο πιο πρόσφατο ματς, επιβλήθηκε με 4-2 επί της Ρωσίας...

ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα από έναν όμιλο με Μαυριτανία, Νότια Αφρική και Γκάμπια είναι το Καμερούν. Παίρνοντας δυο ισοπαλίες κόντρα στη Νότια Αφρική, την έθεσε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς. Πλέον κόντρα στην Μαυριτανία (3/6, εκτός) με διπλό εξασφαλίζει την πρόκριση. Για αυτό και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας Ούγκο Μπρος βλέπει πολύ σοβαρά την προσεχή αναμέτρηση με την Γαλλία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ευκαιρία για τις τελικές δοκιμές στα μετόπισθεν από τον Ντεσάμπ. Το Καμερούν έχει τις λύσεις μπροστά (σε φόρμα ο Αμπουμπακάρ της Πόρτο) και μπορεί να βρει το γκολ. Εμπεριέχει ρίσκο το goal/goal όμως η απόδοση του μας προκαλεί.


Β' ΑΓΓΛΙΑΣ

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Μπήκε σαν αουτσάιντερ στην διαδικασία των πλέι οφ αλλά έδωσε σε όλους να καταλάβουν πως έχει… μέταλλο και δεν είναι εδώ για να κάνει απλά το… γούστο της. Η Γουίμπλεντον κόντρα σε όλους και σε όλα είναι μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση της ιστορίας της. Όλα αυτά την ώρα που παρουσιάζεται μοναδική ευκαιρία στην ιστορία της ύπαρξης της για να ανεβεί στην 3η κατηγορία (Λιγκ 1) για πρώτη φορά μετά το 2002, χρονιά όπου και ιδρύθηκε ο σύλλογος μετά την διάσπαση, μια μεγάλη ιστορία που λίγο-πολύ οι περισσότεροι γνωρίζουμε.

ΠΛΙΜΟΥΘ

Μπορεί να είχε στόχο την απευθείας άνοδο-που χάθηκε καθαρά από δικά της λάθη- αλλά σήμερα στην Πλίμουθ γνωρίζουν πολύ καλά πως μπορούν να τα καταφέρουν και από την άλλη… οδό. Το εμπόδιο της Πόρτσμουθ ξεπεράστηκε με δυσκολία αλλά τα εύσημα τα οφείλουν οι παίχτες του Ντέρεκ Άνταμς που έφτασαν ως εδώ με την… αξία τους. Η πρόκριση κόντρα στους «Πομπέις» ήρθε με συνολικό σκορ 3-2 (Πόρτσμουθ-Πλίμουθ:2-2 & Πλίμουθ-Πόρτσμουθ:1-0). Στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της χρειάστηκε ένα τέρμα  του Χάρτλεϊ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (91’)...

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Και φτάσαμε στο «Γουέμπλεϊ»… Τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες που αρχικά ήταν τα αουτσάιντερ. Σήμερα βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη στιγμή της ιστορίας τους. Θεωρούμε πως θα έχουμε γκολ, οπότε το «γκολ-γκολ» έχει καλές τύχες και η γνώμη μας είναι πως η Πλίμουθ στο τέλος θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την άνοδο.


Ολα τα αγωνιστικά νέα του τελικού της Λιγκ 2 μόνο στο foxbet.gr, το σάιτ με την κορυφαία live betting σελίδα στη χώρα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.