Τελευταια Νεα

29 Μαΐ 2016

Χωρίς Ρονάλντο η Πορτογαλία


Με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται ακόμα υπό τη… μέθη της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Ιβηρες θα πάνε σε ένα από τα πιο δυνατά τεστ για την προετοιμασία τους ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που πλησιάζει, χωρίς τον καλύτερο παίκτη τους. Η Νορβηγία από τη μεριά της προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Παγκοσμιου Κυπέλλου, που ξεκινάνε τον Σεπτέμβριο.

Πορτογαλία

Το πρώτο από τα τρία συνολικά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει εν όψει και του ξεκινήματος των υποχρεώσεων της στο Γιούρο θα δώσει η Πορτογαλία με αντίπαλο την ομάδα της Νορβηγίας. Μετά το σημερινό παιχνίδι θα παίξει κατά σειρά με την Αγγλία στις 02/06 και με την Εσθονία στις 08/06. Η κληρωτίδα πάντως την έχει φέρει σε 'καλό' θεωρητικά όμιλο όπου θα βρει απέναντι της Ισλανδία (14/06), Αυστρία (18/06) και Ουγγαρία (22/06).

Νορβηγία

Η Νορβηγία τερμάτισε έναν πόντο πίσω από την Κροατία στα προκριματικά του Γιούρο, τερματίζοντας έτσι στην τρίτη θέση με ρεκόρ 6-3-1 και οδηγήθηκε στη διαδικασία των πλέι οφ. Εκεί αντιμετώπισε την Ουγγαρία από την οποία ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια με 0-1 και 2-1, με αποτέλεσμα να μην πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας. Μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της, η Νορβηγία διεξήγαγε δύο φιλικές αναμετρήσεις (1-1-0), με πιο πρόσφατη τη νίκη της με 2-0 επί της Φινλανδίας στα τέλη του Μαρτίου.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.