Τελευταια Νεα

12 Μαΐ 2016

Εβελίνα Παύλου: Να συνεχίζει να μας στηρίζει ο κόσμος και εμείς θα τους δικαιώσουμε

Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο Αγρίνιο και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα απέδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική λύση για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Παναιτωλικού. Μέσα στη χρονιά έζησε μεγάλες νίκες, αποτέλεσε μέρος μιας αήττητης ομάδας, κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας και στο τέλος πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Ο λόγος για την Εβελίνα Παύλου που τη φετινή χρονιά συστήθηκε για τα "καλά" στον κόσμο του χάντμπολ και σίγουρα το μέλλον της ανήκει, καθώς είναι μόλις 18 ετών.
Η νεαρή παίκτρια μίλησε στο olatagoal.gr για την επιτυχία της ομάδας του Παναιτωλικού, για τα στοιχεία που έφεραν την άνοδο και για το τριήμερο των μπαράζ στην Κοζάνη που είχε μεγάλη εναλλαγή συναισθημάτων μέχρι να έρθει η άνοδος. Αναφέρθηκε στα παιχνίδια των μπαράζ και το πως αισθάνθηκε τις στιγμές που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας και δε μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να βοηθήσει την ομάδα της. Δήλωσε πως στόχος της είναι να βγάζει τον καλύτερο εαυτό της και να φτάνει η ομάδα ψηλότερα και κάλεσε τον κόσμο του Παναιτωλικού να είναι συνεχώς δίπλα τους και οι παίκτριες θα κάνουν το καλύτερο για να τους δικαιώσουν.


Αναλυτικά οι δηλώσεις της Εβελίνας Παύλου:

- Εβελίνα ποια είναι τα συναισθήματά σου για την επίτευξη του στόχου της ομάδας του Παναιτωλικού και για τον τρόπο που ήρθε;
Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου, γιατί αυτό που θέλαμε το πετύχαμε και ο τρόπος που ήρθε, έδειξε ότι ακόμα και στα δύσκολα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όσο για τα συναισθήματα πολλά... Χαρά, ευτυχία και αισιοδοξία για το μέλλον μας.

- Η φετινή χρονιά δείχνει ιδανική με εξαίρεση την αναμέτρηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης.  Έχεις την ίδια εικόνα;
Και βέβαια έχω την ίδια εικόνα, γιατί και η αποτυχία δικαιολογείται και είναι μέσα στο παιχνίδι.

- Υπήρξε στιγμή ειδικά μετά τον αγώνα με τον Άρη που σκέφτηκες ότι μπορεί οι κόποι της χρονιάς να πάνε χαμένοι;
Η αποτυχία είναι δυσάρεστη, αλλά καμία φορά μπορεί να αποβεί σε καλό γιατί μας πεισμώνει και μας κάνει πιο δυνατούς. Δε σκέφτηκα ποτέ ότι οι κόποι της χρονιάς θα πήγαιναν χαμένοι ακόμα και μετά την ήττα πίστευα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

- Τι είπατε μετά τον αγώνα με τον Άρη και πως ήταν για σένα εκείνο το βράδυ;
Συζητήσαμε και αναλύσαμε τα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Η αλήθεια ήταν ότι είχα λίγο άγχος, αλλά πίστεψα σε εμάς και δικαιώθηκα.

- Το παιχνίδι με την ομάδα της Δράμας άλλαξε την ψυχολογία σας και σας έκανε να πιστέψετε ότι μπορείτε να πετύχετε το στόχο σας;
Βέβαια, γιατί αναπτέρωσε το ηθικό μας και αύξησε τις ελπίδες μας για την επίτευξη του στόχου μας.

- Αποβλήθηκες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας που έκρινε την άνοδο. Πως ένιωσες εκείνη τη στιγμή και πως έζησες τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης;
Θεώρησα ότι αδικήθηκα με την κόκκινη κάρτα και λυπήθηκα πολύ που δε μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η αγωνία μου κορυφώθηκε και θα ήθελα πολύ να μπω στο γήπεδο να πιάσω την μπάλα.


- Τη φετινή χρονιά είχες αρκετό χρόνο συμμετοχής και ήρθε και η προεπιλογή στην Εθνική ομάδα Νεανίδων. Πως κρίνεις την απόδοσή σου και θεωρείς ότι το περσινό καλοκαίρι έκανες την καλύτερη επιλογή;
Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή και χαίρομαι γι' αυτό, όσο για την απόδοση μου. Πάντως πιστεύω ότι μπορώ και καλύτερα.

- Ποια ήταν τα στοιχεία που έφεραν την άνοδο και ποιο το γεγονός ή το μυστικό που "κλείδωσε" την επιτυχία;
Ήμασταν ομάδα από την αρχή, είχαμε συνεργασία και σύμπνοια. Αυτό ήταν που "κλείδωσε" την επιτυχία μας.

- Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη νέα χρονιά θα βρίσκεσαι ξανά στο Αγρίνιο και θα αγωνιστείς στην Α1 Κατηγορία. Ποιοι είναι οι στόχοι σου ενόψει της επόμενης χρονιάς;
Ο στόχος μου είναι να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό και να αγωνιστουμε όλες να κρατήσουμε τη ομάδα ψηλά.

- Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Παναιτωλικού;
Θέλω να πω στον κόσμο του Παναιτωλικού να μείνει δίπλα μας, να πιστέψει σε εμάς, να μας στηρίξει και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους δικαιωσουμε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.