Τελευταια Νεα

18 Μαΐ 2016

Διακρίσεις για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου στον 6ο ημιμαραθώνιο Λευκάδας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας “Φίλανδρος” σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, διοργάνωσαν τον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου, 21.097 μέτρα, τους Αγώνες 5 και 10χλμ. καθώς και τον Αγώνα 1000μ. για μαθητές Δημοτικού (έτος γέννησης: 2005-2010) και Γυμνασίου, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Η Ημερομηνία διεξαγωγής ήταν το  Σάββατο 07 Μαΐου 2016.



Σημείο εκκίνησης – τερματισμού το Πάρκο Παραλίας Λευκάδας.



Η διαδρομή του αγώνα ήταν επίπεδη, ασφάλτινη και το μεγαλύτερο μέρος της βρίσκεται σε προστατευόμενο περιβάλλον NATURA, μεγάλης οικολογικής σημασίας. Η διαδρομή είναι μετρημένη και πιστοποιημένη επίσημα από την AIMS (Association of International Marathons and Distance Races), ενώ έχει μηδενική υψομετρική διαφορά.



Βραβεύθηκαν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης και στους 3 αγώνες. Επίσης στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο βραβεύθηκαν οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας. Στον Αγώνα 1000 μέτρων βραβεύθηκαν οι 3 πρώτοι μαθητές και οι 3 πρώτες μαθήτριες Δημοτικού. Σε όλους τους αθλητές και των 4 Αγώνων (21.097χλμ, 10χλμ, 5χλμ, 1χλμ) που τερμάτισαν δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.



Η συμμετοχή  αθλητών-αθλητριών  όλων των ηλικιών από πολλές περιοχές της Ελλάδας ήταν μεγάλη και ο συναγωνισμός σε υψηλό σημείο.



Από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου συμμετείχαν πολλά μέλη-αθλητές/τριες του και μάλιστα υπήρξαν και πέντε σημαντικές διακρίσεις από αθλητές/τριες του που ανέβηκαν στο βάθρο.



Η Χριστίνα Μαραγιάννη κατέκτησε την 1η θέση στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων κάνοντας μια πολύ καλή κούρσα με χρόνο 21 λεπτά και 3 δεύτερα που αποτελεί πλέον και ατομικό ρεκόρ, για αυτή την διαδρομή.

Ο Ευστάθιος Καραχρήστος  και ο Βασίλειος Χονδρογιάννης  κατέκτησαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα  στην διαδρομή των 10 χλμ με χρόνους 37 λεπτά και 31 δεύτερα και 39 λεπτά και 12 δεύτερα.


Ο Κωνσταντίνος Γραμμένος κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία του και ο Χαράλαμπος Παπαδογιώργος την 3η θέση στην κατηγορία του, στον Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.097 μέτρα)

Αναλυτικά οι πίνακες με τα μέλη του Σ.Δ.Υ.Αγρινίου :







agriniolike.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.