Τελευταια Νεα

17 Απρ 2016

Θα φανεί στο χειροκρότημα (video)

Η αντίδραση των παικτών της Φλόγας Παλαιομάνινας την ώρα που έχουν δεχτεί το 2 - 1 στο Παπαχαραλάμπειο με το Ναυπακτιακό με το πέναλτι του Γιώργου Θεοχάρη είναι απίστευτη. Όλη η ομάδα χειροκροτάει ειρωνικά το διαιτητή Δημήτρη Στυλιαρά, ο οποίος δεν τους δίνει ούτε καν μία κίτρινη κάρτα για τη συμπεριφορά τους αυτή. Μάλιστα στο βίντεο του nafpaktianews.gr φαίνεται καθαρά ο αρχηγός της Φλόγας Γιώργος Καντάνης να παροτρύνει τους συμπαίκτες του να συνεχίσουν τα χειροκροτήματα ουσιαστικά προκαλώντας για να δεχτούν κάρτα. Για την ιστορία κανείς παίκτης δεν τιμωρήθηκε και όπως έλεγε κι ένα τραγούδι "αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα".

« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Α ρε αλάνια δεν θα πω δεν πειράζει γιατί χάθηκε το πρωτάθλημα αλλά να ξέρετε ότι καταφέρατε κάτι πολύ μεγαλύτερο..ξεμπροστιασατε και ξεφτιλισατε όλους αυτούς που διοικούν αυτό το σάπιο πρωτάθλημα του νομού μας..ακόμα κ οι τυφλοί θεραπευτηκαν από τον Στυλιαρα και είδαν τι συμβαίνει..κουράγιο αλάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον ο κ Στυλιαρας δεν έδωσε ούτε καν κίτρινη κάρτα διότι είχε τύψεις για κάτι που μόλις είχε κάνει...κάνεις όμως δεν γνωρίζει τι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρε παπαχρηστο τα έργα σου μας εσφαξες δεν ξεχναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mas pane polla xronia pisw krima etsi pantou me toys diaitites na na einai poli ligi...aisxos......elaxistei einai kali diaitites oi ypoloipoi einai gia to 50 eyrw......diaitites pou einai 120 kila typou velawra k alloi sfyrizoun k akolouthoun entoles....aytoi gia kanena goyrounopoulo kanoun.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an thewreisai Andras <> styliara kai timas ta pantelonia an foras dld pantelonia bgale mia anakoinwsh oti paraiteisai apo ton xwro tou podosfairou kai tis diaithsias genikotera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.