Τελευταια Νεα

2 Απρ 2016

Pre game: Ατρόμητος Αντιρρίου - Ναυπακτιακός Αστέρας

Μεγάλο γειτονικό ντέρμπι στο ξεκίνημα των play - off στο Αντίρριο με τον τοπικό Ατρόμητο να φιλοξενεί το Ναυπακτιακό Αστέρα.
Οι γηπεδούχοι μπαίνουν στα μπαράζ χωρίς βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 7. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αντίρριο ο Ναυπακτιακός κέρδισε με 2 - 1, ενώ στο δεύτερο γύρο στο Παπαχαραλάμπειο οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1. Οι παίκτες του Ατρόμητου με νίκη θα αυξήσουν σε κάποιο βαθμό τις πιθανότητές τους, ενώ ο Ναυπακτιακός αν πάρει το "τρίποντο" θα βρίσκεται τουλάχιστον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Ο Περικλής Παπαποστόλου δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βασίλη Κάκκο, το Μπίμπα και το Σπρίντζο που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Από το Ναυπακτιακό ο Δημήτρης Θεοδοσίου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ζαχαρόπουλο και Λαγό, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καζανά, όμως επιστρέφουν οι Καραγιάννης και Θεοχάρης.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Οχι και ντέρμπι !!!! Αδελφάκια ειναι η πρώτα ξαδέρφια!!!! Η πληροφορίες λένε αλλα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σίγουρο είναι ότι η Ναυπακτος θα πάρει από το Αντίριο 6 βαθμούς. Το θέμα είναι πως θα παίξει το Αντιριο με τους άλλους και ειδικά με το ΘΕΡΜΟ που είναι η ποιο καλή και σταθερή ομάδα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.