Τελευταια Νεα

4 Απρ 2016

Δέλλας: Ολοι κρίνοναι, ακόμα και εγώ

Όλοι θα κρίνονται μέχρι την τελευταία αγωνιστική στον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας, συμπεριλαμβάνοντας και τον εαυτό του σε αυτή τη λογική. 
Κανένα εφυσηχασμό δεν πρέπει να έχουν στον Ατρόμητο μέχρι τη λήξη της σεζόν, όπως δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας τονίζοντας ότι και ο ίδιος και οι παίκτες του κρίνονται μέχρι το τέλος, ενώ επεσήμανε ότι ήταν μια σημαντική νίκη που κρατά ζωντανό το θαύμα των play-off. 

Αναλυτικά

«Έγινε ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι. Μπήκαμε καλά και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και πετύχαμε το γκολ στο α' ημίχρονο. Στο β' ημίχρονο δώσαμε δικαιώματα, αλλά και ο αντίπαλος μας ανάγκασε σε λάθη με την πίεσή του. Παρ' όλα αυτά κρατήσαμε τη νίκη και δημιουργήσαμε και εμείς ευκαιρίες και θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. 

Για την κακή απόδοση του β' ημιχρόνου: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία στο β' ημίχρονο. Δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως έχουμε πει, αλλά το άγχος των παικτών ήταν μεγάλο. Η θέλησή τους ώστε να έχουν πιθανότητες για την επόμενη αγωνιστική είναι πολύ μεγάλη και αυτό βγαίνει σε πίεση. Κάθε νίκη μας δίνει ελπίδα για τον επόμενο αγώνα, μήπως καταφέρουμε και φτάσουμε στο θαύμα των play-off». 

Για το αν οι παίκτες κρίνονται εν όψει της νέας σεζόν: «Όλοι κρίνονται όχι μόνο με τον αγώνες, αλλά και από την καθημερινή παρουσία στις προπονήσεις. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα συμβαίνει αυτό και όχι φυσικά μόνο για τους παίκτες, αλλά κι για εμένα»

http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.