Τελευταια Νεα

27 Απρ 2016

Χρήστος Αγγέλης: Φανταστική χρονιά που μας αφήνει μια μικρή πίκρα στο τέλος

Για τον αγώνα μπαράζ με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, τη φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και για το μέλλον μίλησε στο olatagoal.gr ο ποδοσφαιριστής του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα, Χρήστος Αγγέλης.

Αναλυτικά
Για τον αγώνα με τον Nαυπακτιακό Αστέρα: Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα παίξει πολύ κλειστά γιατί ερχόταν για δύο αποτελέσματα. Εμείς από την αρχή μπήκαμε πολύ δυνατά, ψάξαμε το γκολ, βγάλαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν ευτυχήσαμε να το πετύχουμε. Πιστεύω ότι αν είχαμε προηγηθεί στο σκορ  ο αντίπαλος μετά θα ανοιγόταν για την ισοφάριση και θα βρίσκαμε ανοιχτούς διαδρόμους και θα ήταν πολύ ποιο εύκολο για εμάς.
Για τη φετινή πορεία  στο πρωτάθλημα: Κάναμε μια φανταστική χρονιά που μας αφήνει όμως μια μικρή πίκρα στο τέλος. Κανείς δεν περίμενε το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ξεκινήσαμε ότι το πρωτάθλημα θα κρίνεται στο γήπεδό μας την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ. Κάναμε έναν άθλο κατά τη γνώμη μου που λίγοι γνωρίζουν τι δυσκολίες περάσαμε. Παρόλα αυτά όπως προείπα φτάσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η χημεία που είχαμε με τον προπονητή και η σωστή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις, όπως επίσης και ότι όλη η διοίκηση που ήταν καθημερινώς στο πλευρό μας. 
Για την επόμενη μέρα και αν θα παραμείνει τη νέα χρονιά στην ομάδα: Αυτή τη στιγμή ανήκω στο Νέο Θέρμιο Απόλλωνα:  Δεν θέλω να μιλήσω από τώρα για του χρόνου, είναι πολύ νωρίς πιστεύω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Θέρμου που μας στήριξε φέτος στα περισσότερα παιχνίδια και με αποκορύφωμα στα παιχνίδια της διαδικασίας των μπαράζ που ήταν φανταστικός. Τέλος να δώσω και εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια στο Ναυπακτικό Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλή επιτυχία στα μπαράζ που οδηγούν στην Γ' Εθνική.





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.