Τελευταια Νεα

19 Απρ 2016

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Τις κλήσεις σε απολογία και την επιβολή ποινών σε σωματεία, παράγοντες και εκπροσώπους ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ.

Αναλυτικά:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 19/4/2016, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την 25/4/2016 και ώρα 12:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:


1. Τον προπονητή του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ Ξανθόπουλο Β.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ


Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

1. Στο σωματείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ πρόστιμο 100 ευρώ (αγώνας ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ).
2. Στο σωματείο ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ έγγραφη επίπληξη, στον εκπρόσωπό του Μπαλντούμα Νικόλαο, αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 20 ευρώ και στον προπονητή του Μπαλντούμα Αποστόλη αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 20 ευρώ (αγώνας ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ).
3. Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ Λιάκα Ιωάννη, αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και πρόστιμο 20 ευρώ (αγώνας ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ – ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ).
4. Στον Πρόεδρο του σωματείου ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ Χρήστο Κουτσομπίνα, πρόστιμο 300 ευρώ, για τα δυσφημιστικά σχόλια και δυσμενείς κρίσεις που έκανε σε βάρος της Ενώσεως, με υποχρέωση ανάκλησης εντός 10 ημερολογιακών ημερών.
« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. kai ston dietiti sas apo tin naypakto TIPOTA EINAI KOLITOS SAS I NTROPI TIS AITOLOAKARNANIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποοοοο Κύριε Κουτσουμπίνα ντροπή σας δεν ντρέπεσται λίγο δυσφημιστικα σχόλια στα παιδιά τα καλά απ'την επσνα? Ρε παπαχρηστο θα γραφτείς κι εσύ γυμναστήριο τώρα στο αδερφάκι σου? Να πας να πας καλοκαίρι έρχεται έχει και ωραίες παραλίες οι ναυπακτος. Βγάλτε τα παντελόνια ρεεεεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς που κάνετε μπάνιο το καλοκαίρι ρε?σε λακουβες? Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.