Τελευταια Νεα

3 Απρ 2016

Α΄ ΕΠΣΝΑ: Τώρα αρχίζει το παιχνίδι

Τα play - off της Α΄ ΕΠΣΝΑ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη θέση που θα οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική ξεκινάνε σήμερα και το ενδιαφέρον πλέον των φιλάθλων του τοπικού μας ποδοσφαίρου στρέφεται εκεί. 
Παιχνίδια σημαντικά ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της κανονικής διάρκειας που αναμένεται να είναι συναρπαστικά και να κρατήσουν μέχρι τέλους αμείωτο το ενδιαφέρον. Ο Νέος Θέρμιος Απόλλων, ο Ναυπακτιακός Αστέρας, η Φλόγα Παλαιομάνινας και ο Ατρόμητος Αντιρρίου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας και το olatagoal.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και σε τι ποντάρουν οι ομάδες για να κατακτήσουν τον τίτλο.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: Τερμάτισε στην πρώτη θέση και μπαίνει στη διαδικασία με 8 βαθμούς. Έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο και αν βρεθεί στη φόρμα που ήταν σε αυτό το διάστημα έχει αρκετές πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλητής. Στόχος που υπάρχει για όλους στην ομάδα και θα αποτελέσει και μεγάλη δικαίωση για τον προπονητή Γιώργο Γιάκο που στο Θέρμο βρήκε την προπονητική του "Ιθάκη". Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε με 2 - 3 εντός εδρας από το Ναυπακτιακό, κέρδισε 1 - 0 στο Αντίρριο στη συνέχεια και στην έδρα του ηττήθηκε από τη Φλόγα με 2 - 3. Στο δεύτερο γύρο κέρδισε στο Παπαχαραλάμπειο με 1 - 0, στην έδρα του τον Ατρόμητο με το ίδιο σκορ και αναδείχτηκε ισόπαλος με τη Φλόγα με σκορ 4 - 4.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και ξεκινάει τα μπαράζ με 7 βαθμούς. Το πρώτο του ματς με τον Ατρόμητο στο Αντίρριο είναι σημαντικό, καθώς με νίκη μπαίνει δυνατά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Θέλει να ξαναβρεί τη φόρμα του, καθώς στον πρώτο γύρο έδειχνε ανίκητος. Ο Δημήτρης Θεοδοσίου γνωρίζει τη διαδικασία των μπαράζ, έχοντας συμμετέχει σε αυτά του πρωταθλήματος αλλά και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική, ενώ έχει κατακτήσει και δύο τίτλους με Άρη Αιτωλικού και Όμηρο Νεοχωρίου. Στον πρώτο γύρο ο Ναυπακτιακός κέρδισε σε Θέρμο 2 - 3, Αντίρριο 1 - 2, ενώ στο Αγγελόκαστρο αναδείχτηκε ισόπαλος με τη Φλόγα με 2 - 2. Στο δεύτερο γύρο στην έδρα του ηττήθηκε από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα με 0 - 1, αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο με 1 - 1 και ηττήθηκε από τη Φλόγα με 2 - 4. 

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ: Η τρίτη της βαθμολογίας Φλόγα μπαίνει στα μπαράζ με 7 βαθμούς. Το πρόγραμμά της δείχνει καλό, με το παιχνίδι στο Θέρμο να είναι σημαντικό. Θέλει να πετύχει αυτό που έκανε στο πρωτάθλημα, καθώς είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στα παιχνίδια μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών. Στον πάγκο της βρίσκεται ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που πέρσι με την Α.Ε.Μ. κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ η εμπειρία του είναι τεράστια. Στον πρώτο γύρο αναδείχτηκε ισόπαλη με το Ναυπακτιακό με 2 - 2, κέρδισε στο Θέρμο με 3 - 2 και στο Αντίρριο με 3 - 1. Στο δεύτερο γύρο κέρδισε με 4 - 2 στο Παπαχαραλάμπειο, και αναδείχτηκε ισόπαλη με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα με 4 - 4 και με τον Ατρόμητο Αντιρρίου με 1 - 1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Με πολύ καλό φινάλε και με σπουδαία εμφάνιση στο μπαράζ με τον Απόλλωνα Δοκιμίου βρίσκεται στα play - off όπου ξεκινάει χωρίς βαθμό. Αυτό που ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι πως θα μπουν χωρίς άγχος και θα διεκδικήσουν το καλύτερο. Ο Περικλής Παπαποστόλου έχει ξαναβρεθεί σε διαδικασία μπαράζ, όχι με τη σημερινή μορφή και γνωρίζει όπως ανέφερε ότι "δε γίνονται εύκολα θαύματα", αλλά πάντα υπάρχει ελπίδα. Στον πρώτο γύρο ηττήθηκε στην έδρα του από το Ναυπακτιακό με 1 - 2, από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα με 0 - 1 και από τη Φλόγα 1 - 3. Στο δεύτερο γύρο αναδείχτηκε ισόπαλος με το Ναυπακτιακό στο Παπαχαραλάμπειο με 1 - 1, ηττήθηκε στο Θέρμο με 1 - 0 και ήρθε ισόπαλος με τη Φλόγα στο Αγγελόκαστρο με 1 - 1.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.