Τελευταια Νεα

19 Απρ 2016

Απάντησε στην ανακοίνωση του Ναυπακτιακού η Φλόγα

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Φλόγας Παλαιομάνινας απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ναυπακτιακός Αστέρας. Σε αυτή αναφέρεται πως κάθε σωματείο μπορεί να επιλέξει τον τρόπο αντίδρασής του και γίνεται ξανά λόγος για τη διαιτησία του αγώνα του Σαββάτου μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

Επαναστάτες…με αιτία

Η απάντηση (σε τί;) του Ναυπακτιακού Αστέρα μας ξαφνιάζει, γιατί και ο τίτλος και οι πρώτες επτά παράγραφοι είναι ανακοίνωση που θα μπορούσε να έχει σταλεί από την ΕΠΣ. Δεν λέμε ότι τους την υπαγόρευσαν, απλώς ότι αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν με την Ένωση και όχι με τους συλλόγους.
Όπως σωστά επισημαίνεται σαν σύλλογοι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα απολύτως. Παράπονο από την φιλοξενία δεν υπάρχει, ούτε οι ανακοινώσεις μας αφορούν το φιλικό σωματείο του Αστέρα. Δεν αντιλαμβανόμαστε όμως και είμαστε περίεργοι να μάθουμε ποια θέματα προκάλεσαν  τόση αγανάκτηση ώστε να ξεχειλίσει το ποτήρι, ως προς τι ξεπεραστήκαν τα όρια της ανοχής, με ποια κριτήρια αυτά ορίζονται και από ποιους, ποιες ευθύνες ανήκουν στη διοίκηση της Φλόγας που προσπαθούμε να αποποιηθούμε. Το σύμπαν σίγουρα δεν συνωμοτεί, συνομωσίες υπάρχουν στους ανθρώπους και στο ποδόσφαιρό μας πολλές.
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα όταν αδικείται να επιλέγει τον τρόπο που θα διαμαρτυρηθεί και θα διεκδικήσει το δίκιο του πάντα με σεβασμό απέναντι στα άλλα σωματεία. Σκοπός μας δεν είναι να βρεθούμε σε αντιπαράθεση με κανέναν, αυτή η ανακοίνωση είναι διευκρινιστική και δεν θα δοθεί στη συνέχεια καμία ανταπάντηση. Όλες οι επόμενες  ανακοινώσεις θα έχουν παραλήπτη την ΕΠΣ σχετικά με τις πράξεις της ή τις παραλείψεις της και τον ρόλο της διαιτησίας. Η διαιτησία είναι ο χώρος που δέχεται την μεγαλύτερη πίεση και γίνεται υποχείριο των παραγόντων για να πετύχουν τους σκοπούς τους.
Και στα δύο παιχνίδια, στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό που αποκλειστήκαμε με διαιτητή τον Λιόνα και στον κρισιμότερο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, οι διαιτησίες κατά τη γνώμη μας καθόρισαν το αποτέλεσμα, παρατηρητής και στους δύο ο υπεύθυνος Διαιτησίας της ΕΠΣ Κωνσταντίνου. Για τον πρώτο αγώνα αποφάνθηκε ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και για τον δεύτερο στην επίσημη Δευτεριάτικη συγκέντρωσή τους, έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές για την άριστη διαιτησία τους κάνοντας διπλό λάθος με το να διαπαιδαγωγεί με αυτόν τον τρόπο τους νεότερους τους.
Το Σάββατο στο παιχνίδι μέχρι το εικοστό λεπτό η διαιτησία του Στυλιαρά ήταν φυσιολογική, άλλωστε το παιχνίδι δεν είχε πίεση. Μετά το 0-1, μέσα σε είκοσι πέντε λεπτά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δόθηκαν οκτώ, ναι οκτώ!!!, επιπλέον σφυρίγματα υπέρ των γηπεδούχων (έτσι προήλθε το 1-1-, όπως το παραδέχεστε) με αποκορύφωμα την κόκκινη κάρτα και το πέναλτι (ο παίχτης χάνοντας τον έλεγχο της μπάλας πέφτει πριν τον ακουμπήσει ο αντίπαλος και πέφτοντας μπλέκεται στα πόδια του αμυντικού που βρίσκεται σε κίνηση) έτσι έρχεται η ανατροπή του αποτελέσματος σε 2-1. Αυτό αρκούσε, η αποστολή εξετελέσθη.
Στις δηλώσεις του ο προπονητής Θεοδοσίου αριθμούσε τα πολλά προβλήματα που είχε ή προέκυψαν στην  ομάδα του, έτσι ο διαιτητής αποδείχθηκε ο καλύτερος παίχτης του. Όλα να τα περιμένεις από ανθρώπους υποτίθεται μορφωμένους που για να επιβληθούν στους ποδοσφαιριστές εκτός των καρτών, τους βρίζουν κιόλας. Απόδειξη και όχι ένδειξη της ενοχής είναι το γεγονός ότι παρά τα τόσα σπρωξίματα που δέχθηκε και στη συνέχεια το ειρωνικό χειροκρότημα του συνόλου των παιχτών που τον συνόδευσαν μέχρι το κέντρο του γηπέδου δεν έδειξε ούτε μια κίτρινη κάρτα, ούτε σήκωσε το κεφάλι να αντικρίσει κάποιον.
Ντροπή! Ντροπή, γιατί τον εκτιμούσαμε παρά τα κατά καιρούς λάθη του σε προηγούμενους αγώνες, εμείς τον εμπιστευτήκαμε γιατί πιστέψαμε ότι θα σεβαστεί την ιδιότητα του ως διαιτητή της Super League και όχι μόνο διαψευστήκαμε αλλά έγινε περιγέλαστος σε όλη την Ελλάδα.
Όσον αφορά με τις ανησυχίες σας για τις υπολήψεις που διασύρονται και έχετε τη διάθεση να υπερασπιστείτε μην είστε και τόσο σίγουροι, θα ‘πρεπε να γνωρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις, ποιος έχει προσφέρει και ποιος όχι, ποιος είναι κηφήνας και ποιος εργάτης, ποιος πληρώνει και ποιος κερδίζει, ποιος είναι πυροτέχνημα και ποιος όχι αλλά η συνέχεια θα δείξει.
Δεν ταιριάζει στην ιστορική ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα που πάντα μας συνέδεαν φιλικές σχέσεις, τέτοιο αναξιόπιστο πρωτάθλημα ούτε και σε καμία άλλη ομάδα, ούτε βέβαια και στη δική μας και γι’ αυτό αποχωρούμε.
Κρίμα για την κατάντια του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου.


Με τιμή
Το Δ.Σ.
« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Νομιζω οτι κουρασατε με τις ανακοινωσεις. Εφοσον αποχωρησατε αφηστε τουλαχιστον να τελειωσει ομαλα το πρωταθλημα.
    Σταματηστε να ριχνετε ευθυνες σε θεους κ δαιμονες. Κ προπαντων να το παιζεται θυματα. Και μοα ερωτηση στο κυριο κουτσομπινα. Απαντηση στο βιντεο του αστερα περα απο αυτο το ματσ γιατι δε δωσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

      Διαγραφή
  2. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά παράπονα εκφραζει η Φλογα..Που ηταν η ΕΠΣΝΑ περυσι που ο κ.Κουτσομπινας επινε το καφεδακι του αμεριμνος με τον "κυριο" Ματσουκα σε καφετερια της Ναυπακτου λιγες ωρες πριν τον τελικο κυπελλου με τον Ατρομητο;;Σταματηστε να αυτοαποκαλειστε θύματα ενω πραγματικα δεν ειστε..Οπως ειπατε και εσεις ολα ειναι κύκλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας πείτε και πόσα πήρατε από το Θερμο για να μην κατεβειτε την Τετάρτη... μόλις χάσατε τις ελπίδες σας για πρωτάθλημα τα πήρατε και φυγατε....γιατί εσείς έτσι και αλλιώς και στην ισοβαθμία με τον Αστέρα έχετε μειονέκτημα....τζάμπα μάγκες λοιπόν! Έχετε γίνει ρεζίλι σε όλο το νομό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε για γέλια και για κλάματα ακούτε φλογα και τρέμετε ακόμα σα δεν ντρέπεστε ολόκληρη ναυπακτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.