ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

27 Απρ 2016

Ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στο Θέρμο ο Ναυπακτιακός

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα ευχαριστεί όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας στο Θέρμο με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα ευχαριστεί τον Διοικητή του Α.Τ. Θέρμου Αστυνόμο με Α’ Βαθμό κ. Αλέξη Αντωνίου και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αγρινίου κ. Παναγιώτη Πετσίνη για τη συμβολή τους στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του καθοριστικού αγώνα μπαράζ της περασμένης Κυριακής, τόσο κατά την προσέλευση και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και κατά την αποχώρηση των ομάδων αλλά και των πολλών φιλάθλων από το Δημοτικό γήπεδο Θέρμου.
Η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα εκφράζει την ικανοποίησή της επίσης για την πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας για την διεξαγωγή συνάντησης - σύσκεψης πριν την έναρξη του αγώνα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θέρμου, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων, της διοργανώτριας Αρχής και οι παρατηρητές του αγώνα.
Το Δ.Σ. του Ναυπακτιακού Αστέρα τέλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Θέρμιου Απόλλωνα για την υποδειγματική φιλοξενία, την οποία θεωρεί ως δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »