Τελευταια Νεα

11 Απρ 2016

Υπέταξε και τον πρωταθλητή ο Τρικούπης

Επιβλητική εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τον Χαρίλαο Τρικούπη με 76-69 επί του πρωταθλητή του 1ου ομίλου Απόλλων Σμύρνης.
Η ομάδα του Μεσολογγίου έδειξε από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, με πολύ καλή άμυνα και γρήγορο τέμπο στο ανοιχτό γήπεδο οι γηπεδούχοι από το τέλος του πρώτο δεκαλέπτου είχαν μπει για τα καλά στην θέση του οδηγού καταφέρνοντας να πάρουν και μια σημαντική διάφορα +14 πόντων (26-12).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα ισορροπήσουν το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι και ένα μίνι μπλακάουτ του Χαρίλαου Τρικούπη και θα ψαλιδίσουν την διάφορα στους -4 με το σκορ ημιχρόνου να είναι (44-40).
Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Μεσολογγίου θα μπει αποφασισμένη ώστε να μπορέσει να χτίσει εκ νου μια διάφορα ασφαλείας και με ώθηση το εκπληκτικό κοινό της ομάδας που κατέκλυσε για ακόμα μια φορά το ΔΑΚ Μεσολογγίου θα το καταφέρει με επιμέρους σκορ (24-13) και 68-53 σκορ τρίτου δεκαλέπτου να πάρει και πάλι μια σημαντική διάφορα.
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός θα πέσει και σε συνδυασμό και με τις αλλαγές από τους δύο πάγκους η διάφορα θα πέσει σε μονοψήφιο αριθμό με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια μεγάλη νίκη με 76-69 απέναντι σε μια ομάδα που ήταν αήττητη επί 20 αγωνιστικές , και σε συνδυασμό με την ήττα του ΚΑΟΚ στην Πάτρα από τον Γλαύκο την φέρνει αγκαλιά με την τρίτη και προνομιούχο θέση που οδηγεί στα μπαράζ.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Χαρίλαος Τρικούπης βράβευσε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα τον παλαίμαχο παίχτης και παλιός προπονητή της ομάδας του Μεσολογγίου κύριο Χρήστο Ασημακόπουλο ο οποίος πλέον είναι υπεύθυνος των ακαδημιών του Απόλλων Σμύρνης, όπως επίσης και την ομάδα του Απόλλων Σμύρνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που για ακόμα ένα παιχνίδι όπως προαναφέραμε κατέκλυσε από άκρη σε άκρη το ΔΑΚ Μεσολογγίου, το οποίο φαντάζει πια πολύ μικρό ώστε να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του φιλάθλου κόσμου της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Επόμενο παιχνίδι για τον Χαρίλαο Τρικούπη την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας με την ομάδα του Ναυπλίου που είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πινάκα και είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδου - Καρπάνος

Δεκάλεπτα: 26 - 12, 18 - 28, 24 - 13, 8 - 16.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: (Ζωντός): Ιωάννου 6,Βουρνάς 10, Ζαμπέτης 7(1), Δημητρόπουλος, Μπαλτάς, Μουράτογλου 14(1), Σταυρόπουλος 14, Καρβέλης, Γεωργιάδης 10(1), Παπαγεωργίου 2, Ψάλτου 13, Καρέτσος.

Απόλλων Σμύρνης (Χουχουλής-Χαντζής): Κοντούδης 12(4), Πετρόπουλος 6, Μανιάς 2, Κουτσούμπας 3(1), Αρναουτάκης 9(1), Παπουτσής, Αθανασάκης, Πάντσιος 6(2), Θυμνιός15, Τσελεμπής 4, Νιότης, Σιώμος 12.


πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.