Τελευταια Νεα

9 Απρ 2016

Λευκή ισοπαλία για Ολυμπιακό και Ατλαντες


Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Ολυμπιακός Παναιτωλίου και Ατλαντες Αγρινίου στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ για την παραμονή στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας.
Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις ενώ και οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.
Στο 25' ο Μάκος εκτέλεσε κόρνερ ο Βασιλείου έκανε άστοχη έξοδο η μπάλα βγήκε πλάγια στον Γκορόγια που έκανε τη σέντρα και ο Γαλάνης έκανε το σουτ ελάχιστα άουτ.
Στο 33΄ ατομική προσπάθεια του Κερασιώτη που μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία αλλά ο Ρήγας κατάφερε να μπλοκάρει.
Στο 43' Σουτ του Διαμάντη έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 49΄οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν. Σε γύρισμα μέσα στην περιοχή ο Γκορόγιας αφύλακτος έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.
Στο 52' σουτ του Σαγάνα απέκρουσε ο Ρήγας.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Νταλάκος): Ρήγας, Μπουκουβάλας (70' Καπρέλης), Καλιακμάνης (62' Λιαμέτης), Γαλάνης, Γκορόγιας, Καζάκος (46' Νταλάκος), Διάμάντης, Παντής, Τσιαντώνης, Μάκος, Στάϊκος
Ατλαντες Αγρινίου (Ανδρέας Ασημάκης): Βασιλείου, Νταβαρίνος, Λεχουρίτης (85' Πολίτης), Πεσλής, Μακρής, Κερασιώτης (57' Συσοβίτης Αθ.), Μπαϊρακτάρης (50' Κουρέλης), Σαγάνας, Συσοβίτης, Κερασιώτης Απ., Πεσλής Κ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.