Τελευταια Νεα

21 Μαρ 2016

Τα σενάρια των μπαράζ πριν τα play - off της Α΄ ΕΠΣΝΑ

Η πιθανότητα δύο ισοβαθμιών φέρνει μπαράζ πριν τη διεξαγωγή των play - off της Α΄ ΕΠΣΝΑ. 
Μετά την ολοκλήρωση της 29η αγωνιστικής στην κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμούς βρίσκονται ο Ναυπακτιακός Αστέρας και ο Νέος Θέρμιος Απόλλων. Αν οι δύο ομάδες φέρουν ίδιο αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική (ο Ναυπακτιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Δοκιμίου και ο Νέος Θέρμιος αγωνίζεται στο Αγγελόκαστρο με τον Αχελώο) τότε θα οδηγηθούν σε μπαράζ κατάταξης. Αντίθετα αν κάποια από τις δύο ομάδες ισοβαθμήσει με τη Φλόγα Παλαιομάνινας που έχει 68 βαθμούς, δεν υπάρχει αγώνας μπαράζ, καθώς η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Στην τέταρτη θέση αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Απόλλων Δοκιμίου με 48 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Την τελευταία αγωνιστική ο Απόλλων αγωνίζεται στο Παπαχαραλάμπειο με το Ναυπακτιακό και ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αμφίλοχο. Σε περίπτωση ισοπαλίας του Απόλλωνα και νίκης του Ατρομήτου οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στους 49 βαθμούς και τότε θα οδηγηθούν σε μπαράζ.
Τέλος σενάριο ισοβαθμίας υπάρχει και στη 12η θέση σε περίπτωση ήττας του Αχελώου Αγγελοκάστρου στην έδρα του από το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα και ισοπαλίας του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά στο Ενωσιακό γήπεδο με τον Κεραυνό Μυρτιάς. Όμως σε αυτή την περίπτωση η 12η θέση που δίνει το πλεονέκτημα στα play - out θα καταλήξει στην ομάδα του Αγγελοκάστρου που υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Αλικυρναϊκό.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.