Τελευταια Νεα

20 Μαρ 2016

Ισόπαλοι χωρίς γκολ Ομηρος και Αλικυρναϊκός

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας αγώνας του Ομήρου Νεοχωρίου με τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά στο γήπεδο Νεοχωρίου.
Η πρώτην καλή φάση ήταν για τον Ομηρο στο 38' όταν ο Καταπόδης εκτέλεσε φάουλ και ο Μπότας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 42' σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα έξω από την περιοχή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 45' πλασέ του Καταπόδη ο Μπότας μπλόκαρε. Στο 55' ο τριφιάτης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ζέρβα με τον τελευταίο να προλαβαίνει και να  μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 62' σε ένα γέμισμα στην περιοχή του Αλικυρναϊκού ο Λάζαρος Φράγκοςκαι ο Μπότας συγκρούστηκαν στον αέρα με αποτέλεσμα το τραυματισμό και των δύο. Στο 80' φάουλ του Τσιφοπανόπουλου ο Τσιλιγιάννης μπλόκαρε. Στο 87' αποχώρησε τραυματίας ο Κάκκος και ο Αλικυρναϊκός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες.

Ομηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης): Ζέρβας, Τσιφοπανόπουλος, Brushlli, Αλεξόπουλος, Τσάμης, Βαλτογιάννης Κ., Καταπόδης, Καλύβας (85' Βαλτογιάννης Σ.), Παπαδάκης (57' λ.τ. Δημαράς), Νικολόπουλος, Κατσάμπας Π.
Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά (Σταμάτης Σαρρής): Μπότας (66' λ.τ. Τσιλιγιάννης), Καλτσής, Μαντέλος, Ζέρβας Γρ., Φράγκος (63' λ.τ. Τριφιάτης Γ.), Κάκκος. Αθανασόπουλος (74' Βασιελίου), Τριφιάτης, Γαβρίνας, Ζέρβας Νεκ., Σακελαρόπουλος
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.