Τελευταια Νεα

15 Μαρ 2016

Ο ετήσιος χορός του Γ.Ο. Μεσολόγγι

Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Γ.Ο. Μεσολόγγι. Η εκδήλωση έγινε στο "Ράδιο Μέγαρο" στο Μεσολόγγι παρουσία των ανθρώπων του Γ.Ο.Μ., παραγόντων, του προπονητή Σπύρου Χαϊδάκη και των ποδοσφαιριστών, εκπροσώπων του τοπικού μας ποδοσφαίρου και ομάδων και αρκετού κόσμου.
Την εκδήλωση στην οποία υπήρχαν βραβεύσεις παραγόντων και παικτών που συνέβαλαν σημαντικά στην πορεία της ομάδας και αναδείχτηκαν από αυτή παρουσίασε ο Γιώργος Πανταζόπουλος.
Στο ξεκίνημα υπήρξε παρουσίαση βίντεο από την πορεία του Γ.Ο.Μ. από το 1969 που ιδρύθηκε μέχρι το 1975 που η ομάδα σταμάτησε τη δραστηριότητά της και από το 1999 που επαναδραστηριοποιήθηκε μέχρι και σήμερα.
Οι βραβεύσεις της εκδήλωσης ήταν συνολικά πέντε.
Η πρώτη βράβευση αφορούσε το Λάμπρο Μπαλαούρα, τον πρόεδρο που επαναδραστηριοποίησε το Γ.Ο.Μ. το 1999 και υπήρξε για πολλά χρόνια παράγοντας της ομάδας. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Θεοτοκάτος.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος βράβευσε τον ορθοπεδικό Απόστολο Φασούλα για την προσφορά των ιατρικών του υπηρεσιών ανιδιοτελώς στην ομάδα.
Ο πρώην πρόεδρος του Γ.Ο.Μ. Πέτρος Νικολόπουλος βράβευσε τον Παναγιώτη Λινάρδο, ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Συλλόγου και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην κυπριακή Ανόρθωση και πλέον στη Football League με τα χρώματα του Παναιγιάλειου.
Η τέταρτη βράβευση ήταν του Γιάννη Κοντογιάννη, ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από το Γ.Ο.Μ. και πλέον αγωνίζεται στην Κ20 του Παναιτωλικού. Τη βράβευση έκανε ο παράγοντας του Γ.Ο.Μ. Κωνσταντίνος Παλιάτσας.
Η τελευταία βράβευση ήταν για τα 90 χρόνια του Παναιτωλικού, όμως οι 'ανθρωποι της ομάδας δε μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση.
Η πολύ όμορφη βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.